10. desember 2007

Nobelprisen i paradoks tildeles AftenpostenParallellt med omtalen av støttemarsjen for FNs klimapanel, skriver Aftenposten om det fantastiske, enorme flyet som lander i Oslo i morgen. Tenk om pressen kunne vært litt mer konsekvent...

Nissemann synes også det er underlig av Al Gore å mene at verdens ledere bør møtes fire ganger i året for å diskutere miljø. Hadde det ikke vært bedre om de ble hjemme, og gjorde noe fornuftig i stedet for å snakke? Så sparer de jo flyturen...

Norge er nå blitt verdensmester i miljøvern på bortebane, nå skal vi også redde regnskogen. Det neste blir nok at vi sponser snøkanoner på Sydpolen, slik at vår oppvarming her ikke skal føre til nedsmelting der.

Og på Bali kommer verdens ledere helt sikkert til å bli enige om å kutte 110 % av dagens CO2-utslipp innen år 2110. Så det så!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig bra observert :-)
Forøvrig følges julekalenderen din med glede :-)


M:)rten

Unknown sa...

Snøkanoner, Ja det er det som er løsningen!
Genialt Nissemann!!
Snøkanoner drevet av naturkraft. Og vips, Bergen forblir over vannlinja.

Nissemann sa...

Morten: Trikset ditt funka som bare juling, lurt tenkt! Holder på å vurdere bytte til WordPress, men er bekymret for alle mine bloggebilder. Har du noen tips? Takk for tilbakemelding om julekalenderen!

Dnort: Det hjelper fint lite å bruke "miljøvennlig" energi til snøkanoner (som faktisk skjer i Norge i vinter, for å hindre bresmelting) - når vi må importere kullprodusert elektrisitet for å dekke forbruket vårt. Globalt fører strømforbruket vårt til forbrenning av fossilt brennstoff, og dermed utslipp av CO2.