23. desember 2007

Nissekalender 23: Julehilsen

Julen er en fin anledning til å glede andre. Noen blir glad for en gave, andre for et besøk. Du kan glede folk med en klem, et julekort eller en telefon. Her kommer Nissemanns julehilsener til bloggleserne!

Til Simen, Ottar, Roger, Cecilie, Harald, Elin og Maria: Jeg har kjent dere lenge, og er glad for at jeg fortsatt har kontakten med dere. Venner kommer og venner går, jeg gleder meg mest over dem som varer lenge. Og ekstra kjekt at dere gidder å klikke dere innom bloggen min, og lese alt (eller i hvert fall deler av) det sprøytet jeg lirer av meg i løpet av året. Fint at blogg, epost og facebook gjør det mulig å holde kontakten over litt avstand. Riktig god jul, nyt de rolige dagene med familiene deres og dem dere er glad i.

Til Dnort, Esquil, Morten, Kjetil og Hjorthen: Dere har vært her lenge, og jeg setter pris på kommentarer fra dere. Jeg leser bloggene deres, og føler at jeg kjenner dere. Selv om jeg aldri har møtt dere IRL, og sannsynligvis ikke kommer til å gjøre det heller. Jeg har oppdaget dere fordi dere skrev noe oppsiktsvekkende, noe som skilte seg ut og som jeg la merke til. Og så har jeg fortsatt å lese hos dere, fordi dere fornyer dere og gir noe nytt hver gang dere skriver. God jul til dere, og riktig godt nytt bloggår!

Til Kvitveis, Marina, Avil og Mona: Kjekt med dameselskap på bloggen, takk for at dere er her hos meg. Kvitveis og Marina har vært her i årevis, Avil og Mona har kommet til i løpet av 2007. God jul til dere alle, til og med til Kvitveis... ;o) Måtte vi få mange gode fellesopplevelser i hverandres kommentarfelt også i 2008.

Og til Line, Eirin, Virrvar, Iversen, Glamourbibliotekaren, Radiohode, Lothiane, Prinsesse Kristine, Undre, Emelie, Petunia, Cavey, Örn, Selvisk, XmasB, Verene, Happymario, KEE, Mimosa, Andreas, Swazi, Graham og Mia: Kjekt at dere har stukket innom og stoppet opp en eller flere ganger i løpet av året. Håper vi får bli bedre kjent i 2008. Ha en riktig god jul!

Til slutt en ekstra god hilsen til Saccarina og Cake, som pleide å være her før. Jeg savner dere, dere hadde noe spesielt begge to. Saccarina har skapt litt bevegelse i bloggen sin nå i førjulstiden, håper det varer. Cake har lovet oss en annen kake i hele år, men jeg har enda ikke fått smake. God jul til dere, måtte 2008 bli et mer bloggeaktivt år enn 2007!

Og til eventuelt anonyme lesere, enten jeg kjenner deg i virkeligheten eller ikke: God jul, håper vi sees i kommentarfeltet i det nye året!Nissekalenderen avsluttes i morgen.

13 kommentarer:

ver1e sa...

Hei, Nissemann!
Tusen takk for en overraskende hilsen i bloggen din!
Jeg koser meg med alle innleggene dine, og jeg kommer helt klart til å fortsette med det etter jul!
Stå på og kos deg masse med familie og venner i jula!

Juleklem, Verene

Nissemann sa...

Takk for det! Det hender til og med at jeg slenger innom hos deg, skal prøve å bli flinkere til sånne små, koselige kommentarer også... :o) God jul tilbake, med klem fra Nissemann!

Anonym sa...

Nånå. Sånn smisking kommer selvfølgelig alt for sent for årets Tordenblogg,og alt for tidlig for neste års ditto. Ikke rart det var 44 år mellom Branns to seriegull når fansen ikke oppviser bedre taktiske ferdigheter enn dette!

Nissemann sa...

God jul til deg også, Hjorthen!

Ps. Jeg liker damer bedre enn menn. Også i kommentarfeltet. Årsaken ser du her.

Anonym sa...

Åh, julehelsing frå sjølvaste Nissemann!
*juble*

Tusen takk og julehelsing rett tilbake til deg!

Unknown sa...

Takk. Til å være så produktiv er kvaliteten overraskende høy hos deg. Nissemann er anbefalt i vårt hjem.
God jul og Godt Nytt år til deg også!

Nissemann sa...

Avil: Sjølvaste? Det er jo du som har vært på Dagsrevyen...

Trond: Det ble en produktiv desembermåned ja, takk for at du la merke til det. Nytt slagord: En av ti finmarkinger anbefaler Nissemann!

Anonym sa...

Vi er noen fler en ti...

Anonym sa...

Høystærede Nissemann! Takk for hilsen. Litt seint ute med å kommentere, jeg vet det... Benytter samtidig anledningen til å ønske deg et fortsatt godt nytt 2008. Vi planlegger vestlandstur til sommeren.

Anonym sa...

...*ehm*... som om det fantes et "gammelt 2008"... *host*

Nissemann sa...

Typisk Harald-perfeksjonisme der... :o) Godt nyttår tilbake, hadde vært gøy om Haugejenta og Nissedatter kunne leke sammen til sommeren!

Anonym sa...

Godt nyttår, nissemann! :-)

Nissemann sa...

Godt nyttår tilbake, Mona Christine!