30. desember 2007

Nissemann lanserer Rudolf-stolpen

Nissemann jakter på rikdom og berømmelse, og lanserer Rudolf-stolpen®. Denne bør du ha i hagen, for å sikre huset ditt mot flytrafikken. Det har etterhvert blitt så vanlig å eie private helikopter at slike burde vært påbudt forlengst, for ikke snakke om sledetrafikken i desember. Så for å unngå flere nissestyrter (som den i Roswell, New Mexico) bør du sikre deg en sånn:Rudolf-stolpen består av to deler, en lang stolpe og en rød lampe. Stolpen må være 50% høyere enn huset ditt, for at lampen skal være synlig fra alle kanter. Og lampen må være lyssterk, slik at flygende objekter ser huset ditt i mørket. Stolpens hensikt er at den skal holde lampen, og lampens hensikt er at ingenting skal treffe stolpen (eller huset).

Slik kan det se ut i praksis:Bestill din Rudolf-stolpe i dag - bli den første i ditt distrikt til å få rødt lys i hagen! Husk å oppgi mønehøyden til huset ditt. Pris etter avtale.

8 kommentarer:

ver1e sa...

Av og til når jeg leser bloggen din, tar jeg meg selv i å lure på om du faktisk hadde
a) en finger med i spillet ved oversettelsen av The Sims
eller
b)har spilt så mye The Sims at formuleringene dine er påvirket av det

Veldig bra, Nissemann! :-D

...og Godt Nytt År på forskudd, siden jeg likevel er innom.

:-)

Nissemann sa...

Takker og bukker, og svinger seg i kretsen og neier... Lite Sims her i huset, er ikke så interessert i å sitte og vurdere tapetmønstre.

Angående Sims, visste du forresten at hvis du starter med en familie med barn, får du mer penger å bygge hus for? Fin ordning egentlig. Dermed har du råd til svømmebasseng, og så kan du la barnet ta seg en svømmetur - og så fjerne stigen. Dermed drukner barnet, og foreldrene får mindre stress og lavere levekostnader - meget lønnsomt mord altså. Og noen kaller GTA for voldelig??

ver1e sa...

No Problemo, man har da juksekoder for sånt! Så slipper man å drepe barna sine, det blir så grisete.

Er ikke så hypp på tapetmønstre jeg heller egentlig. Eller jo forresten. Halve moroa er å innrede husene ;-) Jeg burde nok ha blitt interiørarkitekt - eller kanskje verden skal være glad for at jeg ikke ble det. Hm.

Godt nytt år i alle fall! :-)

Anonym sa...

Hava Nagila og godt nytt rudolf!

Nissemann sa...

Juksekoder er en fin ting! Jeg har et godt og gammelt strategispill fra middelalderen (Age of Empires II) - med juksekode. Midt innimellom vikinger og katapulter dukker det plutselig opp en liten bil... :o)

Godt nyttår til både Verene og Dnort!

ver1e sa...

Jada, jeg har spilt min del av Age of Empires, men der hadde jeg faktisk ikke noen juksekoder.. Hmm..mulig det er derfor jeg ble lei :-P

Nissemann sa...

Du blir fort lei av juksekoder også, da forsvinner jo vitsen med å øve om igjen og om igjen for å få noe til. Jeg skal lage en liste, spesielt tilegnet deg, over de beste dataspillene jeg noen gang har spilt - kommer snart her på Nissemann! (Jeg holder på med en ny gjennomspilling av Max Payne nå...)

ver1e sa...

Det er jo sant. Men for en utålmodig sjel som meg er det deilig å kunne bruke en juksekode nå og da.
En liste over beste spill er en god idè, og du skal ikke se bort fra at jeg følger opp med min egen :-D