25. mars 2008

Siste nytt fra Star Tours sommerkatalog:Trenger du å komme deg bort for en stund? Bo hos venner, eller på et av våre luksushoteller. Vi flyr hver dag fra flere europeiske byer. I Jemen er det liten sjanse for at du møter på noen du ikke har lyst til å se igjen!


Stem på Bloggrevyen

7 kommentarer:

Nissemann sa...

...eller for å spinne videre på Facebook-tråden: "Farouk Abdulhak has deleted his profile and left the country"

Anonym sa...

Heter Yemen, gjør det ikke?

Nissemann sa...

Jo, var litt usikker på det. Wikipedia bruker for sikkerhets skyld begge deler, så jeg lar det stå som det står.

Snåta sa...

Haha! Festlig! Montro hvorfor han dro til Jemen / Yemen egentlig...? Det hadde jo akkurat vært påskeferie. Hm...

Nissemann sa...

Tja, akutt hjemlengsel kanskje? Han virker jo som en pappagutt... Var det ikke rett før påske han dro da? Palmelørdag eller noe sånt? Eller kanskje han trodde det var Je(rusal)em han var på vei til på eselet?

Anonym sa...

syns ikke dette er noe å spøke med. finner det veldig rart at USA prøver å samarbeide med et land, for å få informasjon om terrorister, når det samme landet ikke utleverer en som er tiltalt for drap...

Nissemann sa...

Enig med deg, bortsett fra at jeg ikke ville brukt ordet "rart". Det er uetisk av USA å samarbeide med land som Jemen, men det er ikke USAs ansvar å presse på for utlevering av en mann til Storbritania som er mistenkt for drap på en norsk kvinne.

Jeg gjør ikke narr av verken drapssaken eller utleveringssaken her, det er bare et forsøk på å belyse akkurat denne saken fra en uvanlig vinkel.