6. januar 2008

Nissemanns minnebok for 2007 - tredje kvartal

Juli
Tannfeen besøker Nissemann og bytter to visdomstenner med 80 kroner, en blomst og fire Ibux (bildet). En samlet oversikt over dopingdømte og –mistenkte Tour de France-vinnere de siste ti årene publiseres på bloggen. Nissemann ønsker å støtte den lokale skomakeren (men har enda ikke gjort det), og lar seg imponere av synske katter og prinsesser.

August
Beatles dukker opp i New York! Märtha Louise kommer ut med ny bok, ”Hvorfor de kongelige har så merkelige ideer i hodet” (bildet), hvor hun forteller om en oppvekst preget av innavl. Nissemanns bursdag feires over hele landet og store deler av verden. Bergen Arkeologiske Museum kommer på hjemmebesøk i Nissehuset for å studere et unikt veggmaleri. Hagenissenes Vandringsdag havner i år på den 12. august, og flere familier – bl.a. Simelin - får besøk en hagenisse. Engleskolen åpner, med bl.a. engelsk på timeplanen.

September
Nissemann slår til med 10 grunner til at han forsetter å blogge, blant annet fordi byrådslederen i Bergen har gitt opp kampen mot biltrafikken – og fordi Dagsrevyen begynner å etterligne TVNorge-nyhetene. Klimakvoter selges på bloggen, for 5.000 kroner kan du reise til Syden med fly – mens jeg planter 10 trær i hagen. Brunsnigelen invaderer politikken og kommunestyrene ved valget, og flere partier prostituerer seg for å komme i posisjon. Lillestrøm hevder å være med i gullkampen i Eliteserien, men er mer opptatt av røde kort og basketball (bildet). Mange mennesker, deriblant Nissedatter, kler seg i rødt for å støtte Branns gullkamp, mens Nissemann serverer Bergens gullkake.

Ingen kommentarer: