18. januar 2008

Tørkeperiode

Nissemann er inne i en tørkeperiode, selv om det er vått nok ute. Mer nissestoff kommer når energien og skapertrangen melder seg på igjen - og ungene begynner å legge seg fint (Nissedatter) og sove hele natten (Nisseliten)....

Inntil videre, litt klassisk Tetris. Denne fikk meg til å le!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Nisseman

Er det joggingen som tar energien fra deg? I så fall skal jeg ikke presse deg til gjennomføre "førstemann-fra-fløyen-til-rundemannen-konkurransen" i juni.

Slapp av du og kos deg meg nissemor og nissebarna!

Anonym sa...

Oioioi! Ordet "genialt" sniker seg innpå i hodet mitt. Det skremmende med denne videoen er reaksjonen min: Jeg sitter og tenker "Nei! Feil! Ikke sånn! Der! DER!" under hele filmen. En periode spilte jeg så mye Tetris at jeg drømte Tetris om natta og følte et desperat behov for å rotere og stable gjenstander tett tett tett hele tida. :-D

Forøvrig er det bare å legge til: Unger, azz...

Anonym sa...

Har du forresten sett denne?

Nissemann sa...

Simen: Hvordan går det med det digitale bakkenettet? Har du husket å ta mottakeren ut av esken?

Harald: Jeg irriterte meg grenseløst over feilplasseringen av den første lange røde, selv om akkurat det trekket ikke var så tåpelig på lang sikt. Jeg har også drømt om Tetris, men det er 15 år siden nå. På den tiden spilte jeg mye 2-player - alene... Human Tetris så ut som et typisk japansk tv-show, YouTube har mange gode av dem. T-skjorte-brettingen har du sikkert sett. Kan ikke du lage en liste på bloggen din med gode japanske tv-klipp fra Youtube?

Anonym sa...

Boxen er utav esken, men lite som skjer. Det som en bestemor på 80 skal få til, blir for vanskelig for meg!

Anonym sa...

Det er vel omtrent 15 år siden min Tetris-mani også, tror jeg. Jeg skal lage en sånn Human Tetris-presentasjon en dag snart. Rett og slett. God idé. Jupp.

Nissemann sa...

Simen: Løsningen var nok for enkel for din geniale hjerne... :o)

Harald: Skulle gjerne spilt Tetris mot deg en dag, kanskje det finnes på MSN - eller Facebook? Gleder meg til å se Human Tetris filmet i Bergstadens Ziir... Rofl!