31. januar 2008

Jeg kan også jogge!


13 kommentarer:

Anonym sa...

Nissemann: Bildet ser manipulert ut.. bevis at det ikke er det!

Anonym sa...

Du joggar då ikkje der? Du poserar jo berre i det eg først trudde var ein grusomt flott treningsjakke frå det gode 80-tal, men som eg seinare fann ut var trøye og refleksvest. Refleksvest er lurt, eg og joggar alltid i refleksvest. Med andre ord eit lurt kostyme når du skal lura folk til å tru at du joggar ;)
Og har du alltid hatt så kvite tenner? Veit du forresten at eg fekk sjå biletet i stort format når eg klikka på det? Og at det avslører at du nesten ikkje er svett eingang? Busted! :)

Nissemann sa...

Pøh, hyklere og løgnhalser er dere begge to! Stikk nesene deres godt inn i skjermen, så kjenner dere svettelukten. Personer med god kondisjon svetter mindre enn personer i dårlig form, så det så. Og Simen har faktisk fått en autentisk tekstmelding fra et troverdig vitne til hendelsen, som til og med viste seg å være fotografen av bildet. For min del er saken avsluttet, og jeg ser frem til neste nyttårsutfordring, i 2009...

Anonym sa...

Nissemann: Tviler ikke på at nissemor har tatt bildet, men bildet er i seg selv ingen garanti for at joggeturen faktisk er gjennomført.

Og svetteproduksjon har ikke noe med god eller dårlig kondisjon å gjøre, akkuratsom svettelukt ikke er et resultat av dårlig renhold.

Anonym sa...

Fint du bruker refleksvest. Kanskje ikke nødvendig inne, men er man først forsikret i If er det vel best å bruke den mest mulig.

Ellers ble jeg bedt om å bekrefte denne kommentaren med dette ordet: soqqehqk
Les det høgt for deg selv...

Nissemann sa...

Gidder ikke kommentere dette tøyset mer, jeg er med på joggetur når det måtte være!

Dnort: If er kjempesnille. De kjøpte en bil av meg en gang, for mer enn jeg kjøpte den for opprinnelig. Og det etter at jeg hadde snurret den en runde rundt! Så spar på tullsnakket...

Anonym sa...

Nissemann: noe annet enn jogging: Passordgreiene på blogger er til tider ustabil. Enkele ganger må jeg skrive 3 passord inn, før innlegget går gjennom.

Har du sjekket wordpress?

Nissemann sa...

Til glede for lesere med dysleksi har jeg nå fjernet "word verification" fra kommentarfeltet på bloggen. ;o)

Anonym sa...

Det var grådig kor lenge du skulle stå der å se sleten ut! :smile:

Anonym sa...

Går det ikke an å bruke forskjellige typer html koder??? Det kan du i Wordpress....

Nissemann sa...

HTML er mulig, men ":smile:" har aldri vært HTML... Men jeg skjønte at du smilte, for Blogger-brukere er ganske intelligente.

(her sitter sarkasmen løst...)

Anonym sa...

faktisk så tror jeg at joggeturen er gjennomført. Det er noe med blikket...... Og det blir vel et lite problem. Når ble det et poeng at man skulle tro på noe i denne bloggen?

M:)rten

Nissemann sa...

Blikket? Jammen det er jo helt tomt! Kan det ligge noe i et tomt blikk??

Takk for støtten, Morten. Kjekt at noen tror på meg - av og til. Forøvrig er det en riktig oppfatning av denne bloggen...