3. januar 2008

Nissemanns minnebok for 2007 - andre kvartal

April
Nissemann lanserer en ny voldsalarm for kvinner (bildet), med bedre dekning, samt CO2-avgift på rap og promp. Påskens budskap tydeliggjøres, det samme gjelder påskeeggenes opprinnelse… En sauebonde i Fusa gir Samantha Fox en minneverdig dag i fjøset. Nissemann går av som Sportsnissepresident, og dekker Venstres landsmøte i Bergen. Jens Stoltenberg blir Ukens Nissemann, mens Kjell Inge Røkke får skryt.

Mai
Ole Christian Kvarme inviterer Per og Veronica Orderud hjem til seg på middag, men stenger homofile prester ute fra kirkene. NAV bruker 267 dager på å bemanne en jobb. Nissemann spår sluttstillingen i Eurosong-finalen – og bommer stygt. Opprinnelsen til 17. mai-feiringen avsløres. Nissedatter forteller Tinky-Winky at det er helt greit å være homo, og så deler de en pakke hårklemmer (bildet). Kvinner stripper, mens menn blotter og kikker - igjen. Bloggen passerer 300 innlegg!

Juni
Nissedatter er yngste deltaker på Trekkspillene i Bergen, mens pappaen er nest yngste. Høytiden Pølse etableres, til minne om da Jesus og disiplene grillet smågriser ved Genesaretsjøen. Den består av Pølseaften, Første Pølsedag, Andre Pølsedag og Gulpetirsdag. Showet ” Kaptein Sabeltann og Gale Ali går amok” blir lansert i Kristiansand, mens Nissemann gir ut en offisiell Mette-Marit-biografi. Nissemann gir deg tre miljøtips som er både rimelige, sunne og enkle: Lysbryteren, sykkelen og teltet. Nisseliten blir født! (selv om det ble lyst ut skuddpremie på storken…) En prestestilling på Toten frister Nissemann, men han får aldri svar på jobbsøknaden. Ole Christian Kvarme mottar Nissemanns Æresmedalje i bronse. Opprinnelsen til Sankthansfeiringen kunngjøres på bloggen, om da Jesus dro på badeferie til Rødehavet og ikke klarte å dykke. Det første bildet av nesebjørnene i Bergen offentliggjøres (bildet).

Ingen kommentarer: