10. januar 2008

Nissemanns minnebok for 2007 - fjerde kvartal

Oktober
Nissemann døper ungene om til Leobrann og Kajadas. Du får vite hvorfor du ikke bør adde sjefen din på Facebook, og Nissemann viser hva han ikke gjorde i Roma. Bloggen offentliggjør at Hummelsnurr og Tinky-Winky har hatt et homofilt forhold, at Kristi Brud skriver på boken ”Gift med Jesus”, og at Hansa produserer Sølv-Øl (bildet) i tilfelle Brann svikter i gullkampen. Bjørn angriper unge damer, og Nissemann produserer en kortstokk med tekster som ”Too much CO2 will kill the Earth”. Egil Svartdahl lager mobile kirker for kirkeasylanter, og Nissemann begynner å selge kirkehatter. Knut Tørum vinner i lotto og slutter som trener i Rosenborg. Bergen får nye stedsnavn, bl.a. Pettervågen og BergenHuseklepp Festning, mens byens nye ordfører hevder at et kompromitterende bilde er manipulert. Barn i nabolaget skremmer vannet av meg på Halloween med Martin Andresen-maske og Rosenborg-drakt.

November
Nissemann får Fredagsdamen-mail fra en ansatt i Os kommune, og finner Doffen til salgs på Netthandelen (”God i fjor, men har ikke klart å heve laget i år”). Barne-TV-serien ”Regntøy-gjengen” påbegynnes, men legges på is da Nissemann blir distrahert av nakenhet. Sjokolademoral betyr at det er greit at du spiser sjokolade på en tirsdag, men ikke at noen andre gjør det. Dataviruset Truls (bildet) slår ut Nissemanns mobil og pc. Bloggen passerer 400 innlegg! Nissemann spår hvem som blir nye biskoper hvis kirken selv får velge biskoper, og jobber som gratis konsulent for NSB. Tordenbloggen kårer denne bloggen til landets 17. beste og den 20. hotteste!

Desember
Nissemann skriver Nissekalender hver dag i desember! Her skrives det om juletrær, juleøl, julehandel og selvfølgelig julenissen – og mye mer. Aftenposten tildeles Nobelprisen i paradoks, mens Jens Stoltenberg utropes til Årets Julenek. Politiet i Bergen brenner en gris midt i julebordsesongen. Nissemanns Rakettklubb åpnes. Nissemann baker pepperkakeoase (bildet) og begynner å selge Rudolfstolper.


Det har vært et produktivt år for Nissemann: 210 innlegg på bloggen, 520 kommentarer og 18.201 sidevisninger (50 sidevisninger pr. dag i snitt).

Med dette legges 2007 på loftet, og nye sprell loves i 2008. Her har du litt å glede deg til:
  • Nissemanns Hagemoduler legges ut for salg i god tid før 17. mai
  • De 10 beste dataspillene jeg har spilt omtales og anbefales
  • Slik lager du ditt eget videoreir - ti ting å huske på

Du skal heller ikke se bort ifra at det blir et og annet manipulert bilde, noen ironiske spark i retning menn med makt, litt poesi og en og annen nisselue. Så vel møtt til et nytt nisseår!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hm, hadde trodd at gjennomsnittet ditt på sidevisninger var større enn mitt.
Med flere poster og høyere aktualitetsnivå burde det hjelpe.

Nei, det hjelper vel at jeg ikke er bergenser da...