5. januar 2008

Syk av trekkspillmusikk

«Når uttrykket musikk benyttes, så har undertegnede lagt utrolig mye velvilje i karakteristikken av dette. Det som her påpekes, er egentlig produksjon av støy fra personer med trekkspill som er aktive på fortauet stort sett hele dagen alle hverdager i uka. (...) Problemet er nå blitt så belastende at det begynner å gå ut over helsa til våre ansatte»

En butikkeier klager over en gatemusikant som spiller utenfor butikken hans hver dag. Hallo?? Jeg prøver jo bare å spre litt glede nå i mørketiden!Kanskje det blir færre klager hvis jeg sender en vikar?(Legg merke til nissemannen i bakgrunnen...)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eg jobba i ein butikk i Strandgata for nokre år sidan. Då betalte min kollega trekkspelmannen utanfor Wallendal 100 kroner for at han skulle ha pause ein time. Eg er sikker på at både du og Jon Almaas spelar mykje finare enn denne trekkspelmannen som ikkje kunne ein einaste song.

Nissemann sa...

Stemmer det, jeg husker det. Har aldri tjent en hel hundrelapp verken før eller siden!

Forøvrig betalte jeg € 1,50 til gatemusikanten som eide trekkspillet på bildet, og leide trekkspillet i tre-fire minutter. Vi sang bl.a. Brann-sangen. Muren bak meg tilhører Paven, men han kom ikke ut i vinduet og tilbød meg penger for å slutte...

Unknown sa...

De kommer visst fra Romania de stakkarene som står og drar bæljen i sprengkulda utafor butikkene her i Kirkenes.

Nissemann sa...

Stemmer det, men til Tromsø er det Bergensmafiaen som ukependler.