2. januar 2008

Nissemanns minnebok for 2007 - første kvartal

Januar 2007
Nissemann lanserer TV2-programmet ”Vil du bli misjonær”, med Egil Svartdahl som programleder og TV-Norges nye amerikanske serie fra virkeligheten, ”Med hjertet på galt sted”. Nissemann ber også om unnskyldning dersom noen har følt seg såret av noe han har skrevet, men det har ingen kommunisert til meg. Kristen Skjeldal blir Ukens Nissemann for sitt utspill om at foreldre må kjøre barna dit snøen er, sånn at skisporten ikke skal dø ut grunnet klimakrisen… Nissemann angriper Helen Bjørnøy, som blir Ukens Nissedame for å ikke gjøre jobben sin. Bloggen passerer 250 innlegg!

Februar 2007
Nissemann lager ny timeplan for grunnskolen, med fag som BOSS, EØS, PMS og KRL. Diverse planer for å bli berømt vurderes og forkastes, for eksempel å klippe hull i lommene og ringe TV2s tipstelefon. Raphael Poirée omtales for siste gang på denne bloggen. To sportskjendiser med fornavn Petter er også nisser i februar.

Mars 2007
Haringfelespiller Knut Buen og billedhugger Knut Steen med flere berømmer for sine velklingende navn. Gerd-Liv Valla vedder med Nissemann om at hun aldri kommer til å si unnskyld i løpet av 2007, et veddemål hun vinner. Stortinget spiller Yatzy, men Kr.F. forlater salen i protest mot at et par består av to like. Himmelstigespillet lanseres, med spilleregler som ” Du blir døpt, det fører deg nærmere Himmelen. Rykk frem til 14”. Nissedatter leker 11. september (bildet).

For et gjensyn med disse og flere saker, let på Bloggloftet i høyremargen. Andre del av minneboken kommer i morgen.

Ingen kommentarer: