20. januar 2008

Nede på stasjonen, tidlig en søndag morgen...

4 kommentarer:

Maria Louise sa...

Vi må helt klart spleise tog en dag - men dere har litt mer fancy selvgående enn vi! Den andre forskjellen er at her satt/lå barna fint og så på det som var bygd opp... det skjer ikke her. Ikkje sånn! - hører vi til stadighet og våre bygg endres til fordel for andre, litt mer kreative løsninger som togene sliter med å komme gjennom. For noen godt oppdratte barn, sier jeg bare ;)

Nissemann sa...

Maria: Gleder meg til spleis, vi begynner å gå litt tom for ideer med de skinnene vi har. Jeg vil gjerne prøve den tunnelen dere har, og sette de to lange, røde broene ved siden av hverandre... :o) Så lenge far holder fingrene unna de mest hellige lokomotivene, lar Kaja resten seile sin egen sjø. Leo slenger gjerne ut en fang-arm hvis et uforsiktig tog svinger litt for nær han, men det er jo bare en ekstra utfordring for ingeniørene...

Simelin: Det var grytidlig, vi begynte i halv åtte-tiden denne morgenen. Først kjørte vi på riggen fra kvelden før, som hadde fått stå på stuegulvet natten over (takk, konemor!). Så gikk vi løs på den tredelte som vi filmet... Jeg lurer på hvordan jeg kan bli kvitt lyden på selve lokomotivene, har du noen tips?

Maria Louise sa...

Grytidlig du liksom...

Nissemann sa...

Ja??? Jeg skjønner ikkeno'...