12. februar 2008

Vel overstått morsdag

Det har vært morsdag, og Nissemann er syk. Har vært syk i en uke nå, drittkjedelig... Har bygget meg rede i et hjørne av sofaen, med pledd og PC på fanget. Og her sitter jeg... Sover litt innimellom, glaner litt på fjernsyn (fy, så mye dårlig det går på formiddagene!) og spiller litt data.Prøver å være litt familiesosial - og av og til litt hjelpsom. Det hjelper jo ikke akkurat på roen i huset at Nissedatter også er syk, og holdes hjemme fra barnehagen...

Men dette skulle handle om morsdag. Siden jeg har vært syk siden onsdag, fikk jeg ikke kjøpt verken gave eller kort. Ikke hadde jeg ork til å lage noe heller. Men jeg sto i hvert fall opp tidlig søndag morgen med ungene. Jaja, det heter kanskje ikke å stå opp - jeg flyttet meg fra sengen til Sofareiret mitt... Da Nissemor våknet, fikk hun årets morsdagsgave:Altså, hun fikk ikke egget. Det hadde jeg ikke orket å koke. Men hun fikk ideen og omtanken. Årets morsdagsgave var altså setningen "Kanskje du vil koke egg til frokost?". Når eggene var klare, hadde jeg sovnet igjen. Uansett var jeg ikke sulten...

Og sånn går dagene. Jeg har hørt at det var fint vært på søndag. Jeg skjønte jo at det var noe, når jeg måtte ha persiennene nede for å se skjermene... Synd jeg ikke er mer glad i skiskyting, når jeg først er hjemme denne uken!

Og på torsdag er det valentinsdagen. Her ser du bildet av blomsterbuketten Nissemor skal få:Ja, altså hun skal få bildet, på epost. Jeg kommer meg jo ingen vei!

Så, under påskudd av å skrive om morsdag har jeg nå fått legge ut om hvor ille jeg har det. Kanskje jeg skulle starte en eller annen kampanje, for pastill-donasjon eller brusgiving eller noe? Eller, når jeg tenker meg om, tror jeg at jeg heller vender tilbake til dataspillet mitt. Sees i RuneScape!

Trøst og sympati legges selvfølgelig igjen i kommentarfeltet.

10 kommentarer:

Snåta sa...

Det kan jo være at du blir frisk igjen til Valentines Day - det er tross alt 2 dager til;-) God bedring - og hvorfor ikke lese bøker hvis det er så mye dårlig på tv..?

Nissemann sa...

Hah, nå må ikke den bibliofile bibliotekaren kommer her og forsøke å prakke på meg analoge bøker. Jeg har jo et interaktivt eventyr-dataspill der jeg kan få forme min egen livshistorie, skape dramatikk i hverdagen og utforske nye steder. Hvorfor mener du at en statisk roman, skrevet av en totalt fremmed, vil være mer meningsfull for meg? Det påstås ofte at lesing er bra for fantasien, men det må jo dataspill også være. Eller?

(Dette er egentlig et forsøk på å være seriøs... Svar ønskes gjerne!)

Anonym sa...

Hmm, ser litt på rekkefølgen av innleggene dine Nissemann: Først så jogget du, så ligger du syk i en uke? Hadde du ikke superundertøy på deg når du var ute? Eller er du på vei ned livslykkedalen? Til din trøst opphører den for din del om 11 år.

Uanstt, så er det godt å ha deg tilbake i bloggverdenen!

Det er ikke så mye å skryte av her i heimen heller. Minstemann har vært syk i over en uke, så her går vi på jobb på skift....

Ellers er tanker viktige Nissemann. Det er bedre å tenke en god tanke, enn å kjøpe en tankeløs gave.....

Nissemann sa...

Simen: Sarkasmefilteret virker! Jeg installerte et sarkasmefilter, og nå blir all sarkasme i kommentarfeltet oversatt til trøst og sympati! Kjempefint, skal maile det over til deg en dag. Eller forresten, det er jo en Blogger-applikasjon - du bruker jo ikke sånt lengre... :o)

Kjekt å blogge igjen, selv om hodet ikke henger helt med. Så tankene mine er ikke så mye verd for tiden...

Anonym sa...

Du Nissemann, som har hatt heime-pc i sju år - BERRE sju år forresten?? - du har jo høyrd om netthandel? Eg synest du skal utnytta ein blomsterhandel og få sendt den buketten til Nissemor til Valentines. Eg lovar deg ho vert superglad, blomster er ikkje oppskrytt. Spesielt ikkje roser. Teite Valentines, som berre er kjekt for dei med kjærast. Gje ho roser!

Nissemann sa...

Ja, har bare hatt PC i sju år... Var student før det, og hadde god tilgang på høgskolen. Men takk for tipset, nå har jeg vært på nettet og bestilt en bukett. Altså til Nissemor... Men den j¤%#a nettbutikken sier at det "indtraf en feil" og ber meg forsøke igjen!!! Hva gjør jeg da?

Anonym sa...

Jeg fikk en nydelig langstilket rosa med tilhørende hjertesjokolade på valentindagen. Du kan gjerne tipse om blomster flere ganger, kvitveis:)

Anonym sa...

Jeg fikk en nydelig langstilket rosa med tilhørende hjertesjokolade på valentindagen. Du kan gjerne tipse om blomster flere ganger, kvitveis:)

Anonym sa...

Du var ikke alene i din elendighet. Fra søndag til onsdag satt også jeg og syntes synd på meg selv.
Men kake på morsdagen samt blomster og ferrero rocher på valentines ble det likevel. Ja, til kona altså.

Nissemann sa...

Vil bare presisere at Anonym her ikke er meg, men Nissemor. Så det ble ordnings med den nettbutikken likevel!

Og Dnort: Flott at Pappa passer på Mamma også!