10. desember 2007

Nissekalender 10: Julespill

Julen er familiens høytid, barnas høytid. Så finn frem barnet i deg og tre inn i det nye årtusenet sammen med familien! Scrabble er vel og bra, men det kan ikke måle seg med rollespill på internett. Her er årets julespill!Runescape er en online rollespill. Online rollespill betyr at du logger inn og spiller med din dukkemann, og logger av igjen når du er ferdig. Neste gang du logger inn, fortsetter du der du var. Spilleren din kan trenes i ulike ferdigheter, eller samle seg ulike verdifulle og nyttige gjenstander. Du kan også bare rusle rundt og se deg rundt, hvis det er det du har lyst til.Av og til gir spillet deg bestemte gaver. Til hver høytid blir det lagt ut en oppgave som spillerne kan løse, og få bestemte belønninger. Her ser dere da jeg møtte Påskeharen i vår, han ga meg et kyllingkostyme mot at jeg fant noen sjokoladeegg for ham. Nisselue var julegave for noen år siden, den er nå samleobjekt og ganske verdifull. Og sist jul fikk vi reinsdyrhorn og rød nese av en merkelig kar som het Shanty Claws (en ulv med nissedrakt som sang sjømannssanger...). Sånn ser jeg ut når jeg pynter meg:Så årets juleoppfordring er klar: Gå til runescape.com og sett i gang treningen din nå! Kanskje vi kan gå på fisketur sammen i romjulen, ut for å hakke sølv eller byttehandle litt? Eller kanskje vi skal gå i kamp sammen... Rustningen på!Bare husk å legge meg til på vennelisten din, jeg heter Nissemann###200 (stryk de tre firkantene, jeg vil bare ikke bli googlet på dette nicket...)

2 kommentarer:

Simelin sa...

Har prøvd dette, men ble drept rett etter jeg var ferdig med "skolen"- ikke ulikt virkelgheten mange steder i den vvirkelige verden.

Ludo er mye tryggere- ingen skole eller dreping....

Nissemann sa...

Du prøvde for lite... Dessuten dør du ikke, du blir bare gjenfødt. Niåringene på jobben min har skjønt det. Bedre lykke til neste gang.

Ludo kan være ganske nådeløst. Og min far var ganske grusom når han spilte Kina-sjakk. Så det er ikke bare dataspill som er "voldelige"...