2. oktober 2006

Historien bak hullet i skogen i Sandnes

Bakgrunn: Nokas-siktede Dan Pettersen har forklart at han og en eks-kamerat hadde gravd ned masse penger, 400.000 kroner, i Melsheia i Sandnes. Da politiet kom til stedet, var "skogskontoen" tom. Nokas i Stavanger har nylig fått inn 200-lapper som lukter jord. Spekulasjonene har gått om hva som har skjedd med disse pengene, nå kan Nissemann avsløre sannheten.

Politiet fant ingen penger i det omtalte hullet, men derimot fant de en gul ball. DNA ble isolert fra ballen, og viste seg å tilhøre en rottweiler. Dette er hunder som er populære i enkelte miljøer, ikke bare på grunn av sitt gode lynne...

Et søk i politiets register over straffedømte førte ikke frem, men et google-søk på formuleringen "gul ball rottweiler" ga treff på denne siden. Og der fant Kripos følgende bilde:Og som om ikke det var bevis nok i seg selv, har hundens eier også lagt ut to bilder fra den dagen Nemi vant hundenes Lottogevinst:

Før gravingen:Etter gravingen:Dermed er tiltalebenken utvidet med en rottweiler når saken fortsetter i Gulating Lagmannsrett i morgen. Nemi har sittet i lange politiavhør i hele dag, men har ikke kommet med nye opplysninger i saken.

Det ventes ikke at Nemi skal spille i den kommende fotballkampen mellom Nokas-ranslaget og Tufte IL.

Ps. Bildene er gjengitt med tillatelse... Takk Morten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Buhu. Min skjønne hund arrestert!

Jeg er (slags) eeensom.....

M;,-(rten

Kristine sa...

Derfor dår e så stilt borte på flaten? Arresterte honn og greier.

Hmm...någen anelse om kor pengane har blitt av?