8. oktober 2006

Det spøker på mobilen...

I fjor sommer sendte John Arne Riise identiske sjekkemeldinger til mange norske kjendisdamer. Synnøve Svabø, Pia Tjelta, Sandra Lyng Haugen, Tone Damli Aaberge og Lumi er noen av mottakerne. Men tekstmeldingen døde ikke ut selv om John Arne mistet interessen for damene, de lever sitt eget liv fra telefon til telefon. Nå er den gjengitt på na24.no.

«Hei, mitt navn er Cordelia. Jeg har ikke et ansikt, for jeg døde i en brann for tre år siden. Hvis du ikke sender dette til 10 personer, kommer jeg inn på rommet ditt i kveld og stirrer på deg. Jeg ser ut som en treåring med rødt hår - uten ansikt. Jeg kommer til deg hver natt. Du har syv minutter til å sende videre.»

Nissemann skjønner jo at det ikke funket...

6 kommentarer:

Anonym sa...

I enjoyed reading your blog very much. Thanks for taking the time to keep it going.
Shane
World Fitness

Anonym sa...

Hyggelig at Anonymous tok seg tid til å lese bloggen din og ikke minst at fant ut at han likte den. Og ta seg bryderiet å fortelle deg det også. Snill kar.

Forøvrig er sånne kjedemail og sms ganske så irriterende. Det er ikke måte på forbannelser og lidelser jeg har påført meg selv ved konsekvent å aldri sende noe sånt videre. Rart jeg har det så bra...
Come to think of it, jeg vinner jo aldri i lotto...

M:)rten

Nissemann sa...

Hmmm, siden du har kommentert denne Anonymous kan jeg ikke bare slette den...

Jeg heller mer mot teorien om ulykkestall. I går sto det i Bergens Tidende at en tilfeldig sogning var oppført på 13. plass på Høyrelista i Vik kommune, mens det i dag står om jakten på den 13. passasjeren etter flyhavariet på Stord i går. Den 13. overlevende viste seg likevel å være død. Noen andre enn meg som ser ulykkestallet?

(Det Morten mener er at Anonymous-kommentaren er lagt inn som spam, altså uønsket reklame. Omtrent det samme som når møbelkjeden Living sender meg adressert reklame, selv om jeg er reservert mot sånt på brreg.no. Ikke klikk på linkene i sånne meldinger. Jeg pleier å fjerne dem så snart de kommer, men denne var altså plutselig blitt til en sak...)

Anonym sa...

Nissemann!! Heheheheheheheh!! Etter at jeg fikk sms'en fra treåringen med ildrødt hår har jeg ikke fått sove noe særlig godt om nettene. Noen ganger syntes jeg t.o.m å kjenne røyklukt om natten? Søvndeprivasjonen har gjort meg veldig fraværende, dette er også grunnen til mitt sene svar til deg.

Skyld på han, ikke meg!

Men igjen altså: du leverer! Jeg ler!

Nissemann sa...

Nissemann - pålitelig leverandør av latter i over 30 år... :-)

Ps. Visste ikke om jeg skulle kalle deg Lumi eller Cake. Du er Lumi på din egen blogg, men Cake når du kommenterer hos andre. Spaltet personlighet?

Anonym sa...

Har bursdag på den 13. så jeg er immun mot tallet!