22. september 2006

Sluttstillingen i Eliteserien 2006

Jeg har brukt mine klarsynte evner sammen med tabellkalkulatoren til Aftenposten, og kommet frem til at Eliteserien kommer til å se sånn ut ved sesongslutt:Som den observante leser vil se, så kommer Brann til å vinne serien med klar margin. Vålerenga blir blant de to beste for tredje år på rad, men i år var 46 poeng kun nok til å ta sølv. Odd gjør et stort sprang oppover på tabellen i forhold til i fjor. Lyn tar 44 poeng også i år, men fjorårets bronseplass blir til 4. plass i år. Start tar seks poeng mindre enn i fjor og ender på syvendeplass, mens både Lillestrøm og Rosenborg havner omtrent på samme poengsum og plassering som i 2005-sesongen.

Sandefjord tar kvalikplassen, og har god erfaring med å spille kvalik og beholde plassen... Molde og Tromsø rykker ned, deretter går Sigurd Rushfeld til Brann og Magne Hoset til Rosenborg.

Her kan du se tallmaterialet som Nissemann legger til grunn for sine spådommer.

8 kommentarer:

Nissemann sa...

Jadda Dnort, jeg beklager at Tromsø rykker ned... Fordelene med hjemmebane i oktober (les: snøføyk og orange kampball) slo ikke til i år, pga sein sommer i nord, med bading og grillsesong helt til advent. Er ikke det bra kompensasjon for et nedrykk? Og så går jo Rush til Brann, så da kan du jo heie på dem!

Nissemann sa...

Første kommentar på denne posten er et svar til et innlegg som garantert kommer... :o)

Anonym sa...

Ja, det måtte jo komme...

Du er ikke lite frekk! Først regner du med at Tromsø slår Rosenborg borte for så å kollapse totalt og bl.a. tape mot Start hjemme.
Tulling!!

At Brann vinner serien kan jeg gå med på. Men, sommeren her oppe har vært gjennområtten så fortsatt spill i toppdivisjonen er påkrevd.

Tenker Tromsø berger seg i siste liten igjen i den utsatte Rosenborgkampen, som nok blir siste kampen for året. (Den ble jo utsatt.)

Nissemann sa...

Mange bergenser har fått frekkhetens nådegave ved fødselen. Jeg, født utenbys, har måtte lære meg det selv.

Tromsø og Rosenborg spiller førstkommende torsdag, så vi får se. Ellers er det jo lettere å spille på Lerkendal (der til og med nyopprykkede lag scorer 5 mål) enn hjemme i Alfheim i tropevarme i oktober, så bare vent og se!

Anonym sa...

Ikke så verst, de klarsynte evnene dine. Men du tar feil på et punkt. Det er ikke Tromsø som havner nederst, men RBK!! Faktisk så kommer RBK til å bli degradert til 7de divisjon "for sine manglende evner til å fremstå som noe annet enn et utrent guttelag på 6år", for å sitere begrunnelsen til Fotballforbundet. Ellers er jeg litt usikker på om du ikke har forbyttet de to øverste.....

M:)rten

Anonym sa...

oslojenta i meg er fornøyd!

Anonym sa...

Det er nå bare 10 minutter siden Gutan ydmyka Brann (som kanskje har tidenes styggeste bortedrakter) 3-1.

Deilig!

Og da slår vi likegodt Rosenborg i neste kamp. Så kom ikke å klag på at TIL ødelegger Brann sine sjanser til gull...
...det klarer de sikkert selv...

Nissemann sa...

Nissemann ser seg nødt til å gi Dnort en advarsel for upassende språkbruk. At Brann tilførte årets eliteserie litt sårt tiltrengt spenning ved å legge seg på den grønne betongen på Alfheim, gir ikke grunnlag for ordsammenstillingen "ydmyka Brann".

Nissemann ser på dette som en glipp fra Dnorts side, så du trenger ikke å utøve vår tids folkesport nr. 1, Unnskyldninger.

Og når det gjelder morgendagen: HEIA TROMSØ!!! Se forøvrig den trønderske fan-klubben "Heia Bortelaget" sin hjemmeside og omtalen i Wikipedia!