29. september 2006

Mysteriet i Gullrekka


Nissemann havnet midt i kveldens Skavlan, og der var det som vanlig mange spennende gjester. Både Kristine Koht og Siv Jensen var der, men Skavlan beskyldte ikke Siv for å være lesbisk. Det var nok bare et sammentreff...

I en dyp stol satt også sveriges actionhelt Peter Stormare, aka Carl Hamilton. Han hadde et tydelig kyssemerke på kinnet (se illustrasjon).

Kan noen fortelle meg hvem av damene som hadde smasket på svenskenes egen James Bond?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var Nissemann deltager hos Skavlan?!
Odd Eriksen, er det du?

Nissemann sa...

Nå må du ikke begynne å sette ut falske rykter, Dnort...

Jeg er ikke Odd, verken på ene eller andre måten. Med formuleringen "havnet midt i" mener jeg selvfølgelig at jeg zappet innom.

Beklager tvetydigheten...

Anonym sa...

Så mye TV som du fordøyer i løpet av våken tilstand, er det ikke rart om du føler at du er med i studio.
Ta noen smurfedrops og les text-TV om det ikke går over.

Nissemann sa...

Nei, nå får du slutte å sette ut falske rykter om meg! :-) Sist uke har jeg sett følgende på TV: Rikets Røst, Nytt på nytt, halve Skavlan, halve Rosenborg-Lyn, Dokument2 "Truet til taushet", 10 minutter nyheter hver dag, og litt barne-TV med Kaja. Fem, kanskje seks timer. Det er alt! (Men det er mer enn nok å blogge om!!)

Nissemann sa...

(Kan også tilføye at jeg har bodd 2 år på en øy med 50 innbyggere, alene, uten TV. Det er samboeren min som har kjøpt TV, jeg hadde klart meg godt bare med PC. Uten TV-kort!)

Nissemann sa...

Etter å ha kikket litt på reprisen av Skavlan, har jeg kommet til at selve kysset er redigert bort før sending. Men sussemerket var altså på kinnet til Stormare under halve sendingen. Artig!