29. september 2007

Massiv støtte til Brann

Gårsdagens markering var en stor suksess, mennesker over hele jorden kledde seg i rødt for å vise sin støtte til Bergens første seriegull på 44 år. Her følger et knippe bilder fra aksjonene.

I Bergen var det allsang og god stemning blandt de mange tusen fremmøtte:Også i Oslo var det mange eksilbergensere som viste sin støtte:Ambulansetjenesten i Oslo vil vise at de ikke har noe imot bergensere:Den etterlyste Vytautas Grabstas er mer opptatt av situasjonen i Bergen enn av kvinners rettigheter i Oslo:Den fargerike pave Benedict viste seg frem på Petersplassen med denne fargerike hatten i går:


Og George Bush stilte med grønn uniform for å støtte Norges beste fotballag - sannsynligvis grunnet fargeblindhet...Heia Brann. Heia Lyn. Heia Burma!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Paven i rødt og hvitt.
Ingen tvil: Han er TIL-patriot!

(Som om selveste paven skulle heie på Brann...pfft!)

Nissemann sa...

Du tar nok feil, han har på seg Branns bortedrakt for neste sesong. Den er helt hvit, med kors rundt halsen. Bergensere er jo i ferd med å bli totalt religiøse... Hvis du tar Pavens navn på latin, "Pater Benedict sixtius di Vaticani" og stokker litt om på bokstavene, får du "Brann norsk seriemester MMVII".

Anonym sa...

Mye rødt i brannvesenet og i Posten også..

Det der med Pavens anagram. Jeg fikk navnet til å bli..

"asterix biceps ica tidvatn united"

"ca innbitt additiv texas cupseier"

Kanskje ikke helt i nærheten.

Nissemann sa...

Kjetil: Joda, du er helt i nærheten. "Asterix Biceps" er det katolske navnet på Brann, "ica" er dexadesimal for året 2007, og "tidvatn united" betyr å vinne en rekke kamper. Jeg trodde ikke noen andre enn meg var interessert i detaljene, kjekt å møte en meningsfelle!

Anonym sa...

Ditto må jeg si. Men så har noen vært ute og nominert meg i en kåring, og da har man bare å levere flisespikkeri av og til.

Nissemann sa...

He he, kjøpt og betalt... :o)