16. september 2007

Heia Lillestrøm!

Jeg snublet innom lsk.no og fant denne:
Dette var siste sterierunde LSK kunne selge billetter til gulljakten. Neste serierunde foregår den jakten i Bergen - og kun i Bergen. (Men det blir en liten gjesteopptreden på Åråsen om to uker...)

Så siden spenningen er over, lanserer Nissemann tre gjettekonkurranser for å holde interessen ved like i sesonginnspurten. Legg igjen dine forslag i kommentarfeltet.
  1. Hvor mange gule kort har Frode Kippe ved sesongslutt? Han har fått 24 så langt i LSK-karrieren, seks av dem i år. Klubbrekorden har Torgeir Bjarmann, som samlet opp 44 gule fra 1988 til 2003. (Det første fikk Bjarmann i debutkampen sin, mot Brann, før han hadde vært borti ballen...) [Kilde]
  2. Klarer Lillestrøm å ta sølvet i år? De har en tendens til å ligge godt an, men ende på en skuffende fjerde- eller syvendeplass. Hvis de klarer å stå imot teknisk gode Stabæk og hardt arbeidende Viking i år, kan de jo ha en mulighet. Ellers blir det fjerde...
  3. Hvilken klubb trener Tom Nordlie ved sesongslutt? Han har trent Odd, Vålerenga, Sandefjord, Start og Viking før årets sesong i Lillestrøm. Kanskje trener han Lyn eller Strømsgodset den 3. november - eller noen helt andre?

Elsker Tromsø. Lykke til med sølvjakten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ikke for vane å hate noen fotballag. Men, som gammel TIL-henger har Lillestrøm en spesiell plass i mitt hjerte. Dvs. en meget mørk og tilsmusset plass.
Dagens manager (Fjørfjott) har en del av skylda. Noen episoder fra hans tid som spiller...
De stygge draktene kommer i tillegg. Samt generelt usympatiske mennesker fra denne regionen.

Heia Brann!

Nissemann sa...

Fint at Tromsø gjør litt nytte for seg i år, i motsetning til i fjor...