26. september 2007

Lillestrøms farligste angrepsvåpen

Lillestrøm har lenge vært kjent som et fryktet dødballag. Nå seiler de også opp som et fryktet håndballag.For å ha noen sjanse på Åråsen på søndag, må Brann hindre Arild Sundgot i hans sterkeste angrepsvåpen. Han er en sånn spiss som er best med ballen i hånden, så dette må Brann stoppe. For å sikre dette, bør NFF sørge for at Sundgot må spille med håndjern på ryggen resten av sesongen.


Arild Sundgot med håndjern på ryggen

Og som jeg skrev i går: Kippe er en feiging som ikke tør å møte Brann. Nå har Nettavisen skrevet om hans taklingsfrykt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Måtte det beste laget vinne.... over Lillestrøm!

PS. Spillerne behersker seg forhåpentligvis litt mer enn Monsemann, ellers blir det nok høstfarger til Brann også.

Iversen sa...

hihi

Jeg syns Gilbert var litt søt når han forklarte at han ikke handset med vilje. :D

Nissemann sa...

Dnort: Høstfargene har kommet til Bergen, årets dominerende farger er rødt og gull...

Iversen: Ja, han var ordentlig søt... Dommeren ville ha en tilståelse, men spillerens oppgave er jo å gjøre det beste for laget. Og som Romerikes Blad nevner i dag: Arne Larsen Økland snakket på seg en annulering en gang, men da var stillingen 3-0 til hans lag - og han hadde scoret alle målene...

Anonym sa...

App. Mr. Økland:
Vi som har levd en stund og sett mang en sportsrevy, husker at han scorte en masse mål i samme kamp for sitt tyske lag. Et av målene som dommeren dømt som mål, så alle (unntatt dommeren) at gikk i nettmaskene på utsiden av målet og inn et hull på baksiden.
Mr. Øklands lag ledet stort og da var det ikke vanskelig for han å være gentleman og forklare for dommeren at målet ikke var mål.
Utenkelig for tyskerne på den tiden som hadde et noe anstrengt forhold til engelske manerer.

Nissemann sa...

Det var nok den episoden jeg siktet til, men jeg husket ikke detaljene. Jeg leste om det i en tyskbok på gymnaset. Det er lett å sitte utenfor og mene at Sundgot burde sagt fra seg målet, men det hadde nok ingen fotballspiller med substans mellom ørene gjort. Da snakker vi hetsing på Facebook da....