9. april 2008

OL-fakkelen i San FransiscoNissemann oppfordrer alle som er i nærheten til å prøve å slukke OL-fakkelen i San Fransisco. Tenk på skogbrannfaren i California!Nissemann har forresten bestemt seg for ikke å delta på åpningsseremonien i Beijing-OL, og oppfordrer alle sine lesere om å gjøre det samme. Jeg vurderer også å ikke delta i selve lekene, men det har jeg ikke bestemt meg helt for enda.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Eg bestemte meg tidlig for å ikkje delta på sjølve leikane. Om det var fordi mine uslåelige talent i sommaridrett ville satt kinesarane i forlegenhet, eller om det har grunn i politiske konflikter, vel eg å avstå frå å kommentera.
Elles oppfordrar eg deg Nissemann til å vekkprioritera heile OL, til fordel for VM for bleieskiftarbeidarar.

Nissemann sa...

Niks, ikke noe VM for meg. For det første har jeg for dårlig teknikk, fotarbeidet mitt står til stryk. For det andre vil jeg få poengstraff når motstanderen min (som oftest min sønn) tar sin utspekulerte rulle mot venstre: Kaster høyre kne opp, trekker det over venstre lår, slenger høyre arm over brystet og bøyer nakken hardt bakover - og ruller seg utover både stellehåndkle og byttetøy... Og for det tredje hadde jeg blitt disket for doping. Det kreves store mengder kaffe og kosttilskudd å komme gjennom seks tøffe uker med pappaperm-treningsleir. Kosttilskuddet består stort sett av skoleboller fra Baker Brun eller Solbrød, hjemmelagede Brownies med valnøtter, Maryland Cookies eller diverse iskrem på boks. Står nok på forbudtlisten alt sammen...

Anonym sa...

Om ikke du har strålende fotarbeid har du derimot bekreftet at din motstander har det. Rene finter det der.

Ja forresten.. Hvorfor har ingen nevnt Paralympics enda? Er det på tale med noen boikott der?

Nissemann sa...

Fine finter, men aner ikke hvem han har arvet det fra... Og jeg er med på boikott av Paralympics! Og kinasjakk, hvorfor er det ingen som snakker om boikott av kinasjakk? Porselensserviser og vaser, sangen Tre små kinsere, bandet med samme navn, te, slike, fyrverkeri, kompass, hele kommunismen og alle Hongkong-virusene - boikott hele rukkelet!

Anonym sa...

Kjetil: Paraolympics blir en hitt i Kina. Alle som var med i "vanlig-OL" får så nedsatt funksjonsevne pga dåårlig luftkvalitet og/eller kølleslag at de også kan delta i de påfølgende lekene...

Nissemann: Du har glimrende fotarbeide- det setter konkurrentene helt ut. Jeg kan selv huske 3000m på gymnaset. Du vent, siden alle ble paralysert av ganglaget ditt...vinnertiden snakker vi ikke om.

Jeg vurderer å selge flatskjermen. Den ble tross alt kjøpt inn (ene og alene) for å få Trond Nymark sine hår på brystet i 1/1 størrelse.... det blir nok boikot på meg... Jeg velger å sove når sendingene går.

Nissemann sa...

Dårlig luftkvalitet var et godt poeng. Det blir nok deltagerrekord i Paralympics i år, med 940 deltagere i "3.000 meter astma".

3000 meter på gymnaset var artige greier ja, men det var vel heller manglende fotarbeid - siden jeg hoppet over annenhver bakkekontakt...

Og vær snill med Trond Nymark. Jeg vil ikke at han skal barbere ryggen sin, for da blir det press på at jeg må gjøre det samme. Noen av oss har jo kroppshår, vet du... Og for fire år siden spurte jeg Trond om jeg kunne få være med til Athen-OL som hans kokk, men han stolte ikke på mine kokeferdigheter. Trond spiser to varme måltider om dagen, mye ris og fisk. Tror jeg kunne klart det... :o)

Anonym sa...

Nissemann: Grunnen til at du ikke fikk være kokk var at Trond ikke ville har enda flere hår i maten....

Nissemann sa...

He he, det er nok derfor ja... :o)