1. april 2008

Gullbloggen 2008Nissemann.com har blitt kåret til Gullbloggen 2008 av Dagbladets nettlesere pluss en fagjury. Jeg er enormt stolt - og ganske skjelven. Det finnes hundrevis av gode blogger der ute, og det er umulig å kåre den beste. Det er likevel en fantastisk ære å motta prisen for "Beste hobby/sprøyt/nerde-blogg".

Jeg drar til Oslo i ettermiddag for å motta prisen på en liten sammenkomst i Oslo Rådhus, der juryens formann Vampus vil dele ut prisen. Etterpå skal visst Hjorthen og Esquil spille gitar og synge, og Dnort lese et av sine vakre dikt. Selve prisen består av en skulptur laget av billedhugger Morten Flaten, en litografi av Simen Soltvedt og 2.500 kroner. Hele seremonien overføres på nettet på DagbladetTV.

Jeg takker alle som har stemt meg frem i konkurransen, og lover å fortsette å levere varene i tiden fremover!

4 kommentarer:

Anonym sa...

:lol: Riktig god tur ;-)

bare url-datoen avslørte deg!

Anonym sa...

Må bare beklage. Diktet er desverre ikke helt ferdig. Og siden jeg nylig ble utnevnt til ypperstekardinal og skal sitte som pavens høyre hånd i Roma fom. i dag, vil det uansett ikke bli mulig å få fremført det jeg har skrevet ned til nå. Dette da bruken av ord som "hæstkuk" og "førrbainna gorrhysa" ikke tas så godt imot i de kretser jeg nå vanker.

vibeke sa...

Så kjempesøtt ;-)

Nissemann sa...

Okei da, gir meg der. Det var gøy så lenge det varte. Men jeg skulle gjerne hørt deg lese vakre dikt, Dnort! (Lykke til i Roma...)