27. november 2007

Stem på Nissemann

- ikke sitt med skjegget i postkassen!

(Okay, jeg trygler og ber litt likevel...)Tordenbloggen er en avstemming om populære blogger, og jeg oppdager nå at jeg synes det er ustyrtelig morsomt at jeg har gått videre i de to første rundene. Nå er det tid for å krympe stallen til 16 hester, og jeg vil gjerne være en av dem. Får jeg din stemme på Tordenbloggen?

Bildet er forresten ikke manipulert, jeg pleier å merke de autentiske bildene med det... Bildet er fra en høring i Stortinget i august i år, der jeg var invitert for å snakke om det jeg jobber med. Mer om det en annen gang, på en annen blogg - Nissemann blir snart voksen.

(Tror det blir avstemming fra onsdag morgen til torsdag morgen, husk å stemme både ved avkrysning og i kommentarfeltet. "Noen menn er nisser", det bør du klare å huske...)

4 kommentarer:

radiohode sa...

Oppdaget deg i en tidligere runde. Du fikk stemmer fra meg. Mye pga fotofiklingen. :-) Gudd løkk

Anonym sa...

Du fikk min stemme også.
(Stemte bare en gang, selvfølgelig.)

Nissemann sa...

Radiohode: Takk, jeg liker deg også! Snakkes!

Dnort: Takk til deg også, men du burde nok trykket et par hundre ganger - pluss at alle elevene på skolen min burde svingt innom og stemt. Da hadde jeg kanskje hatt en sjanse... :o)

kopi luwak sa...

My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You can’t imagine just how much time I had spent for this information!

Thanks