21. september 2007

Kreativ Fredag

Her er litt av det som detter ut av hodet mitt i dag...

Drillo blir fotballtrener for Irak
Han fortalte på NRK1 i kveld at han får med seg en tolk som kan norsk. Nissemann gjetter på at det er denne mannen:Valgskandalen i Drammen
Ap-politiker Yousuf Gilani har i kveld tatt permisjon mens han er under politietterforskning. Hva er problemet? Endelig ser vi en politiker som holder hva han lover! Dessuten er det jo dette Fremskrittspartiet har drevet med i over 30 år: "Stem på oss, og betal mindre i skatt". Ap har bare effektivisert utbetalingen en smule... Var ikke slagordet til Ap i år at "Alle skal med"? Fint at de sørger for at alle stemmer!

Hviterussland sendte 19 valgobservatører til Norge under årets valg. Det var tydeligvis ikke mange nok...

Ny radioteknologi
I 12 år har jeg nå hørt om "DAB digital radio", men aldri hørt en... Nå har NRK derimot tatt et steg videre, og lanserer en radio som viser bilde av programlederen mens programmet går. Det heter visst fjernsyn, og begynte for et års tid siden med radioprogrammet "20 spørsmål". Nå blir teknologien også brukt av "Dagsnytt 18". Nei takk, radio er best på radio!

Hetsing av sjåfører i Oslo
I sommer ble ambulansesjåførene i Oslo hetset av folk på gata. Nå er det drosjesjåførene som utsettes for det samme. Kanskje innbyggerne i hovedstaden ikke liker folk som kjører bil?

Den Perfekte TV-Fredagen
I dag var Janne Formoe og Mia Gundersen gjester i "Beat for beat" på NRK1. Dette var derfor en nesten perfekt tv-kveld. Det manglet bare at Pia Tjelta og Eli Kari Gjengedal var på det andre laget, og at Guro Fostervold og Berte Rommetveit ("United") var gjester i "Nytt på nytt". Kvelden kunne toppes av at Ane Dahl Torp, Katrine Moholt og Pia Haraldsen besøkte Anne Grosvold - for da kunne jeg slått av TVen med god samvittighet...

Lommemannen avslørt
Denne uken kom nyheten om at "Lommemannen" er "Bandasjemannen". Alt som gjenstår nå, er å pågripe vedkommende... Politiet har fått inn et tips om en gutt som gikk rundt på 70-tallet og sang følgende sang:

"Hvis du eier tuesn plommer, kan du leve hele året.
Er det hull i dine lommer, kan du klø deg selv på låret."

God helg!

Ingen kommentarer: