17. mai 2007

Nissemann mot nye høyder300 innlegg på Nissemann-bloggen! Nissemann setter seg ned og tar en pust i bakken for å oppsummere så langt.

Besøkstallene på Nissemann ligger på mellom 700 og 1.000 sidelastinger hver måned. Siden jeg ikke sitter og trykker Reload hele tiden, må jo det bety at noen leser det jeg skriver. Kjekt å vite, men ikke så fryktelig viktig. Egentlig skriver jeg bare for meg selv, "for at hodet ikke skal eksplodere" (Bare Bea). Å skrive er en nyttig prosess for å ordne tankene, og å publisere tekstene er en fin måte å venne seg til å ferdigstille noe. "Det du gjør, gjør det fullt og helt - ikke stykkvis og delt" (Ibsen).

596 kommentarer har kommet inn siden domenet nissemann.com ble kjøpt i april 2006. Det betyr at mennesker ønsker å bidra med sine tanker og meninger etter å ha lest hva jeg skriver. Artig å kunne være til inspirasjon for noen!

Geografisk kommer de siste besøkene fra fire ulike fylker i tillegg til Storbritania, Frankrike, Spania, Israel, USA og Canada. Internasjonale greier altså...

Nissemann-bloggen så dagens lys i august 2005, og nærmer seg et toårs jubileum. Kanskje det blir en liten hagenissefestival for å feire?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer!
Du er en flittig maur og innleggene dine er en fryd å lese.
Du er en frydemaur...

Selv har jeg ikke telt hos meg, men det begynner å bli noen der også.

Nissemann sa...

"Frydemaur"? Er det sånt som kalles "nordnorsk kraftuttrykk"? Jeg takker og bukker for rosende ord, koser meg når jeg leser dine innlegg også!