12. juni 2007

Fem vitser om Alejandro FuentesInnledning: Jeg synes synd på Alejandro, men klarer ikke å la være... Hvilken av disse syntes du var best?

1. Den musikale varianten

Alejandro Fuentes lanserer i disse dager sin nye CD, med dette innholdet:
 1. Æ ser dæ på Brygga i kveld
 2. Så seiler vi på Mjøsa
 3. I got a boat
 4. Ro, ro til fiskeskjær
 5. Sailing
 6. To i prammen
 7. Under den hvite bro
 8. Ro, ro, ro din båt
 9. Min båt er så liten (og Alis så stor)
 10. The banana boat song
 11. Eg hadde ein gong ein båt (duett med Kjell Inge Røkke)
 12. Speedy Gonzales
2. Den barnevennlige varianten

Kaptein Sabeltann hadde søndag premiere på sitt nye show, "Kaptein Sabeltann og Gale Ali går amok". Showet er i år flyttet fra Kjuttaviga til Fiskebrygga, og ut ifra første forestilling ser det ut til å bli en real publikumstreffer. De to hovedrolleinnehaverne går begge under navnet "Havets skrekk", og border og senker skuter i stort tempo!

3. Den kommersielle varianten

Cabin criuser til salgs, lite brukt. Går like godt til lands som til vanns. Små skader i baugen og noen bulker her og der. Bill. mrk. "En sjømann går i land"

4. Den politiske varianten

Alejandro Fuentes brukte 10 sekunder på å føre debatten om småbåtsertifikat halvveis i havn. Argumentene mot småbåtsertifikat gikk rett til bunns…

5. Den poetiske varianten

Idolet fra Kristiansand
Kjørte båten sin langt opp på land
Der satt han ved roret
Med beina på brodet
Og sang Kaptein Sabeltann!

Til slutt har jeg bare en ting å si:
Ali, kaffe kurerer gruff!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, Alis båttur var en gavepakke av format.
Bare så synd at fyren er så gjennomført dum.
Hadde vært mye mer moro om Kjell Inge Røkke gjorde noe lignende.

Likte diktet best.

Anonym sa...

Må jeg velge...? De var hylende morsomme, alle sammen! CD-varianten var kanskje den med aller flest gode poeng, så den rager vel aller høyest hos meg.

Nissemann sa...

Dnort: Ali er ikke dum, han er bare tenåring. Jeg gjorde også mye dumt på den tiden, men heldigvis kom jeg ikke på avisenes forside. Verken som brannstifter eller trafikkbølle... Og Kjell Inge Røkke var vel strengt tatt dummere da han bestakk en svensk tjenestemann for å få et båtsertifikat? Klart du likte diktet best, du som skriver dikt selv...

Harald: Jeg skulle kanskje hatt en bibelsk en. Noe om at han har lært navigasjon av Noah? Klart du likte CD'en best, du som er et musisk menneske.

Anonym sa...

Ali er uintelligent og ferdig med det! Jeg har hørt 2-åringer resonnere bedre enn idol-Ali. Mulig hormoner spiller inn her, men ærlig talt...

Nissemann sa...

OK, kanskje du har rett. Jeg har aldri hørt han snakke, så jeg skal ikke forsvare ham.

Da jeg var 19 hadde jeg også et katastrofalt uhell med båt. Jeg var på teltsykkelrobåttur (miljøvennlig ungdom...) og skulle hoppe opp i båten etter å ha overnattet i en idyllisk vik. Beina ble med båten utover mens rompa satt igjen på land... Jeg ble klissblaut, men slapp heldigvis å komme på avisforsidene!