13. oktober 2006

Avsløringen om Norges rikeste menn

Odd Reitan er Norges syvende rikeste mann, mens Stein Erik Hagen er den fjerde rikeste. Den mer ukjente kjøpmannen Johan Johannson ligger på femteplass på listen over rike menn. Det skal godt gjøres å kjøpe en pakke tyggis uten at halve beløpet havner i lomma på disse tre: Rema, Narvesen, 7-Eleven, Hydro Texaco, Rimi, Meny, Spar, Kiwi, Joker og Mix eies eller kontrolleres nemlig av denne trioen. Til sammen er disse tre kjøpmennene god for omtrent 40 milliarder kroner.

Det er mange som har uttalt seg om årsakene til disse tre mennenes rikdom. Noen peker på at Norsk mat er dyr, mens andre peker på hardt arbeid og gode oppkjøp som årsaken. Nissemann kan i dag avsløre den enkle og utspekulerte sannheten.

Neste gang du putter varene i posen, så ta en titt innunder varebåndet. Ikke nede ved gulvet, men innunder stålrøret der varene havner når de er slått inn i kassen. Hvor ofte har du ikke lagt igjen en pakke tyggis eller en liten sjokolade der? Grunnen til at de slenger kassalappen etter deg, er altså at du ikke skal oppdage småting som ligger igjen på varebåndet.

Og hva tror du skjer med den tyggisen når du har gått? JO, DE SELGER DEN EN GANG TIL!!! Er det rart de blir rike?

Jeg skal starte butikk en dag, og bare selge små gjenstander!


- Ikke glem tyggisen, damen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Som tidligere butikkmann og nåværende Mix-ansatt kan jeg bekrefte at det gis kurs til nykomlinger i hvordan man gjemmer bort de minste varene der de synes dårligst. Dette kurset følges opp av det enda mer essensielle kurset om hvordan man selger agurker og kondomer til samme kunde uten å miste maska.

Anonym sa...

He he, er selv kjøpmannssønn og husker at vi måtte putte bind (da var det bare Saba) i brune papirposer.
Vi gjømte altså varene da også, men ikke for at de skulle bli borte. Mer for at kundene ikke skulle bli forlegne.
Og kondomer (Durex) ble bare solgt når ingen andre kunder var der...

Nissemann sa...

He he... Herlige kommentarer!