10. mars 2011

Alternativmessen i Bergen

Det nærmer seg årets Alternativmesse i Bergen, og vi i Alternativt Makkverk har følgende henstillinger til årets deltakere:
 • I fjor var det noen utstillere som gannet, kastet bann, bedrev voodoo eller brukte heksekunster mot oss i komiteen, sånn at vi lå med diare i flere dager etter messen. Vi oppfordrer disse om å vise mer respekt denne gangen.
 • Vi har forsøkt å kutte utgiftene i år, og tilbyr derfor ikke strøm ved hver standplass. I stedet må du få kontakt med dine indre energier.
 • Hvis horoskopet ditt varsler brann, flomskade eller skyteepisoder, ser vi helst at du holder deg hjemme.
 • Synske personer vil ikke få refundert leie av standplasss, dette skulle du visst på forhånd.
 • Personer som driver med bøying av metall oppfordres til å la stoler og bord være i fred. Erstatningskrav som det etter fjorårets messe vil vi helst slippe i år.
 • Aurafotografering må skje utendørs eller uten bruk av sjenerende blits, siden det forstyrrer spiritismeritualene.
 • Grunnet begrensninger i ferskvannstilgangen på Jorden har vi ikke nok vann til at homøopater kan vanne ut medisinene sine til 100CH på messen. Vennligst bland ferdig før dere kommer.
 • Utstillere som frykter negative energier i bakken, vannårer eller annet som kan forstyrre deres stand, må ta kontakt i god tid og selv foreslå en plass med nøytrale energier.
 • Spåkoner må faktisk være til stede i Grieghallen, det er ikke lenger mulig å betale for et bord ved telefonkiosken.
 • De som manet frem en demon eller et gjenferd på messen for tre år siden bes vennligst om å få vesenet bort igjen, da renholderne i Grieghallen nå nekter å jobbe alene om kveldene.
 • Hekser har fremdeles ikke lov til å fly innendørs. Hvis noen ønsker å fly til messelokalet, må de klarere dette med flygekontrollen på Flesland. Se opp for luftambulansen.
 • Healere som har fått bord rett ved inngangen henstilles til å ikke helbrede alle som kommer forbi. Vis hensyn til utstillere som har bord lengre inne i lokalet.
 • Tyveri pleier ikke å være et stort problem på våre messer, men dersom du blir frastjålet verdifulle krystaller, aurafotoapparater, trommer eller ønskekvister kan du ta kontakt med vår klarsyntavdeling for gjenfinning.
 • Dommedagsprofeter kan ta forbehold ved bestilling av stand, og få refundert pengene dersom dommedag inntreffer før messen starter. NB! Dette MÅ være avtalt på forhånd.
 • Vi minner om at dyretolker er nødt til å bli med kunder utendørs, siden Grieghallen ikke tillater hunder, hester m.m. inne i lokalene. Av samme årsak er det ikke tillatt å medbringe synske dyr til messen.
 • Utstillere som har tenkt å lage egne kornsirkler, må avtale direkte med Grieghallen når såkornet må i jorden. Som vanlig tilbyr vi et større område utendørs for samme pris som et bord inne. Husk å ta med egne tau og plankebiter.
 • Vi minner også om våre etiske regler, som forbyr telepatisk overtalelse av kunder.
 • Til slutt: Hvis du ønsker å delta på årets messe, men ikke har overnaturlige evner, arrangerer vi 15-minutters lynkurs i tarotkort torsdag kveld før messestart. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
Vi har etter anmodning samlet bilder av skeptikerne som besøkte samtlige spådomsstands i fjor og sammenlignet spådommer. Bildene deles ut til utstillere ved registrering. Vær også obs på at James Randi kan være i nærheten i år.

Da krysser vi fingrene, kaster salt over skulderen, banker i bordet, spør stjernene, titter i krystallkulen, smaker på heksebrygget og tenker positive tanker - og håper at årets messe blir en suksess.

Vennlig hilsen Nissemann
for Alternativt Makkverk i Bergen

20 kommentarer:

Anonym sa...

Takk!
Lenge siden jeg har ledd så godt :-)

Zooey sa...

Herlig!

Kent Andersen sa...

Godt å se det finnes flere her i Norge med et åpent sinn, men ikke med et høl i huet.

Anonym sa...

"Healere som har fått bord rett ved inngangen henstilles til å ikke helbrede alle som kommer forbi. Vis hensyn til utstillere som har bord lengre inne i lokalet."

Episk! :D

Nissemann sa...

Til publikum: Vi aksepterer ledsagerbevis for engler. En engel slipper gratis inn for hver betalende voksen.

Legg også merke til vår grupperabatt: To voksne, to barn, åtte engler og et ubegrenset antall ånder tilhørende avdøde slektninger - kun kr. 1.000 (gjelder bare lørdag).

Våte auraer kan henges til tørk i garderoben i første etasje under messen.

Hanne sa...

Hahahaha, hold på meg!

Dette er det beste jeg har lest på lenge. :D

Toril sa...

hehe!

hilsen toril (kanskje du husker meg fra kirkevoll for litt mange år siden:) )

Elisabeth Iskrem sa...

Jeg elsker, elsker opp i mente denne bloggposten. Gjorde dagen SÅ mye bedre!

Erlend Aakre sa...

Haha :D genialt

Nissemann sa...

Hyggelig å glede de brede massene med noe jeg trodde var en temmelig smal greie... :)

Hei Toril, altfor lenge siden!

Vibeke sa...

Liker spesielt kornsirkler. Utenfor Grieghallen. Utrolig hva man kan få til når man er litt sånn der alternativ.

Eivind Lund sa...

Veldig morsom idé, og utrolig godt gjennomført. Lo meg igjennom hele teksten. Takk!

apekattmamma sa...

Hehe dette var bra! Veldig hyggelig her jeg står i kø og prøver å mane bort alle bilene foran meg. Kommer nok innom bloggen din mer!

Sylvia sa...

Fantastisk bra!

Nissemann sa...

Takk igjen. :)

Vibeke: Jeg tror du kan få sånn derre partistøtte fra Senterpartiet hvis du dyrker korn på asfalten i Bergen sentrum. De er jo som kjent svært opptatt av partistøtte. :)

Apekattmamma: Med mindre bilen din styres av en skytsengel eller alternative energifelt bør du kanskje bruke alle dine seks sanser på å holde bilen på rett vei. Ellers risikerer du å måtte oppsøke både en healer og en som kan bøye ut igjen metall, og sånt er ikke billig... :)

apekattmamma sa...

Hehe kjører jeg ut, er det nok en mening med det og hehe Alle englene er nok ikke opptatt i Libya og Japan, for jeg er like hel :)

apekattmamma sa...

Deler bloggen din på face, jeg. Håper det går bra :)

Nissemann sa...

Del i vei, spre det glade budskap. Og det er dessverre for seint å sende engler til Libya grunnet flyforbudssonen...

Anonym sa...

Anbefaler deg bloggen til Tjomlid. Du er heldigvis ikke alene
http://blog.tjomlid.com/

Nissemann sa...

Denne filmen var herlig ironisk overfor noe av det jeg skriver om her: http://www.youtube.com/watch?v=HMGIbOGu8q0