14. april 2007

Rapport fra Venstres landsmøte

Det lille partiet Venstre avvikler landsmøte i Bergen denne helgen. Planen var å holde landsmøtet på Ulriksbanen. Dette er som kjent en miljøvennlig transportmåte, i tråd med Venstres grønne profil. I tillegg kunne komiteen dermed innkvartere Lars Sponheim og Olaf Thommessen på hver sin gondol, og sluppet unna mye negativ presseomtale. Dette lyktes ikke, da småbedriften Ulriksbanen ikke er særlig begeistret for partiet Venstre. Denne bedriften er forresten ikke særlig begeistret for noen, bortsett fra japanske turister...

Dermed måtte landsmøtet legges til et hotell, og ikke akkurat et småhotell heller. "Venstre - det lille partiet på det store hotellet!" er overskriften for landsmøtet. Her følger noen lekkasjer fra møtet:May Britt og Kåre Morten, kjent fra filmen "Kabal i hjerter", går med bryllupsplaner. Venstre synes det er flott at moderne mennesker kan finansiere bryllup med flaskepanting, og går inn for følgende slagord til høstens valgkamp: "Venstre - det lille partiet for de små menneskene!"

Tragedien med "Bourbon Dolphin" preger også landsmøtet, og Venstre-leder Lars Sponheim påpeker at dette aldri ville skjedd dersom ankerne til plattformene ikke hadde vært så store. Landsmøtet stemte frem følgende slagord til valgkampen med tre mot en stemme: "Venstre - partiet som kjemper for lettere ankre!"

Fotballsesongen er i gang, og Venstre-leder Lars Sponheim synes det er trist at Ham-Kam rykket ned i fjor. Dermed er det ingen lag med grønne drakter i årets Eliteserie. Sponheim heier derfor på alle lag som spiller kampene sine på naturlig gress, og foreslår følgende slagord: "Venstre - fordi sauer beiter dårlig på kunstgress!"

Lars Sponheim mottok også Nissemanns Godt Gjort-medalje under landsmøtet etter å ha fått to stortingsrepresentanter i 2001 - og tre statsråder i Bondevik2-regjeringen! "Venstre - det lille partiet med den enorme lederen!"

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint vi har et sånt parti som venstre.
Har sansen for det litt sære.