2. januar 2007

Ukens Missedame: Helen Bjørnøy

Ukens Missedame heter Helen Bjørnøy. På døren hennes står det Miljøvernminister.I høst var det mannefall i den nye svenske regjeringen. Kulturminister Cecilia Stegö Chilò uttalte at hun ikke visste at hun også var minister for idrett. Her i Norge har vi en miljøvernminister som ikke skjønner at det er hun som må si nei til gasskraftverk uten CO2-rensing. Det er enda dummere.

Og når Olje-Jens står frem på årets første dag og påstår at "Norge påtar seg en pionerrolle når vi har bestemt at gasskraftverket på Mongstad skal ha rensing av klimagassen CO2", da velter kvalmen opp i meg... Regjeringen har vedtatt rensing fra år 2014! Hvis dette er pionerer, så står det dårlig til her i landet.

Dette minner om situasjonen fra for noen år siden, da Norge kritiserte India for å jakte på tigere (som dreper 100 mennesker hvert år), samtidig som jegere drev ulvejakt med hagle fra helikopter... Norge mener at andre land bør ta ansvar for slike ting som CO2-rensing og artsmangfold!

Helen Bjørnøy utropes til Ukens Missedame, og det er faktisk første dame som får denne tittelen! Nissemann gratulerer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Nissemann:)

Jeg synes missedame blir en altfor flott tittel for en slik dame som Helen Bjørnøy. Det gir altfor mange assosiasjoner til noe annet som har med det ordet der å gjøre.

You know...