5. november 2006

2006-sesongen skrått oppsummert

Årets styggeste takling
Joakim Persson ønsket Eirik Bakke velkommen hjem til Norge med denne barnehage-taklingen.

Årets sykemelding
Per Mathias Høgmo sykemeldte seg i to måneder, slik at laget begynte å vinne kamper igjen. Når han kom tilbake på jobb, listet han seg rundt på Brakka for å unngå at laget skulle skjønne at han var der. Det holdt.

Årets mest delikate
Trøndersodd med speilegg!

Årets frekkeste
Mika Koppinen holder igjen armen til Vikings keeper slik at Asper mister ballen til Roar Strand, som scorer...

Årets innrømmelse
Martin Andresen gikk ut i april og sa han trodde Brann var gode nok til å gå helt til topps. Og jeg gjorde narr av ham... Martin, du hadde rett - dere var gode nok. Men klarte det dessverre ikke.

Årets nedtur
Kvinnenes cupfinale ble flyttet fra Ullevaal til Bislett for å spare gressmatta til viktige herrekamper.

Årets diktator
Brann-direktør Bjørn Dahl gikk ut før sesongen og uttalte av spillerne skulle være med på å velge mellom kunst- og naturgress på nye Stadion. Men klubben ville ikke la seg påvirke til å velge naturgress. Så langt er demokratiet kommet i Bergen i 2006.

Årets supportere
Stabæks blå arme, som hang opp banneret "Vi drar hjem 19:45" på Åråsen.

Årets zoologiske høydepunkt
Denne gjengen her kom til Bergen for å se fotball:


Årets beste spiller
Steffen Iversen. Avgjorde gullet for Vålerenga i fjor, gjorde det samme for Rosenborg i år. Første spiller som ble seriemester to år på rad med to forskjellige klubber. Gratulerer.

Årets nykommer
Jada, Rosenborg skal få den også. Marek Sapara har et vanvittig blikk for gode pasninger. Måtte han spille så bra neste sesong at han blir solgt til en toppklubb første gang noen åpner vinduet på gjennomtrekk!

Årets dobbeltseier
Torstein Helstad tok gull og sølv i årets eliteserie. Det er godt gjort å ta to medaljer samme sesong, noen mener det ikke burde vært mulig. Skihopper Bjørn Einar Romøren hadde de to lengste hoppene i Planica i mars i år, men han fikk bare en medalje... Når får vi første fotballspiller som tar tre medaljer i samme sesong?

Årets trippelmedalje
Vålerenga tok bronse i år, gull i fjor og sølv i forfjor. Godt gjort!

Årets "Nesten godt nok"
Brann tok 46 poeng i årets serie, det er like mange poeng som Vålerenga ble seriemester med i fjor. Det holdt ikke i år...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra oppsummering.
Må bare legge til denne:

Årets mest uheldige
Han stopperen i ODD som stanga inn et selvmål helt på slutten av kampen. Og med det sendte laget sitt rett ned på kvalik-plass.

Nissemann sa...

Enig med den! Takk.