1. november 2006

Skip sank i Østersjøen

Et skip har sunket i Østersjøen i kveld, mellom Öland og Gotland. Den danske Sjøredningssentralen har fått melding om saken, og driver nå og leter etter disse øyene på kartet. De er litt usikre på om kapteinen mente mellom Öland og Gotland, mellom Gotland og Åland eller mellom Åland og Öland. De har nå sendt alle tilgjengelige fartøyer ut på leting i hele Østersjøen, med unntak av farvannene rundt Bornholm

(Jeg er altså temmelig blank på geografien i Østersjøen, omtrent som de var rundt 1694 og i Wikipedia. Lykke til, svenske Redningsselskapet!)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke rart de roter. Det meste av Norden ligger jo utenfor kartet: http://www.physorg.com/preview69421207.html

Nissemann sa...

Sånn er det der oppe i nord... Jeg er med på det kartet! (Det viser forresten passeringer av ISS, den internasjonale romstasjonen. For å se om den passerer over deg de neste ti døgn, klikk her!)

Anonym sa...

Får ikke til dette med linker i kommentarene, jeg...

Nissemann sa...

Ikke så vanskelig, det er en av de første html-kodene man lærer seg. skriv dette: Denne teksten blir til en link.

Forklaring: HTML-koder står alltid i <Hakeparanteser>. a betyr anker, href betyr hyperreferanse og linkadressen må stå mellom gåseøyne. Når linken skal være slutt, skriver du </a>, som avslutter linken. Du kan øve her, det er bare du og jeg som leser dette uansett... ;o)

Nissemann sa...

Prøver igjen, det er litt vanskelig å både gjøre det og forklare samtidig... Sånn skal linken se ut: <a href="http://nissemann.com">Denne teksten blir til en link</a>

Anonym sa...

Får vel prøve da:

Bra musikk

Anonym sa...

Det gikk jo bra jo. Så var det å huske hele regla til neste gang....

Nissemann sa...

Bra, Dnort! Du trenger ikke huske den, bare print eller skriv av og heng på den store oppslagstavlen foran deg. Det er jo derfor den er der, vet du... ;o)