9. oktober 2009

Alt klart til fireårsdag

Vi nærmer oss en fireårsdag, og feiringene starter denne helgen. Bestillingen fra lillemor var klar: Prinsessebursdag! Så etter leggetid i dag startet innredningen av et soverom som står tomt og venter på oppussing...Inngangen (døren er tatt ut) er dekket av ullpapp, og ny dør er skjært ut - i barnevennlig høyde.Inne er veggene dekorert med mer ullpapp (takk til naboen som hadde litt til overs etter sin gulvlegging), hvitt papir fra rull (IKEA) og klistremerker av dyr (også IKEA). Total pris rundt 150 kroner pluss litt vi hadde fra før.Lampen på veggen blir en fin sol, jeg har klistret opp gule solstråler rundt den. Siden den har dimmebryter i barnehøyde, kan de leke solnedgang. :)
Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre på "prinsessebursdagen", selv om det nå er under 12 timer til besøket begynner. Men alle skal få krone på hodet, både gutter og jenter. Og så blir det vel litt kjoler og smykker og sånt.
Inne på "prinsesserommet" skal vi forresten ha sangstund, og da må vi synge både "Tornerose" og "Bro, bro brille". Og siden det er mange dyr på veggene, blir det nok også "Dyrene i Afrika", "Høyt oppe i en palme" og "Ro, ro, ro din båt" (3 vers).
Gleder meg til ungene våkner i morgen og ser det nye rommet!
Relatert blogginlegg: Sjørøverbursdag juni 2009

2 kommentarer:

vibeke sa...

Heldige lille Prinsesse! God bursdag.

Nissemann sa...

Takker. Og Dnort: Treårsdagen til sommeren ligger an til å bli en "Hammerfest" - alle tar med hammer, og så bygger vi lekehytte på en dag. Festen varer fra morgen til kveld, og det er kun barn som får spikre. Voksne skal få følgende roller: Sagfører, Lord Vater, Spikerpiker, Nisteminister og "Master of plaster". Håper dere kan komme... ;)