6. mai 2009

Petunia


Vårvarmen lar vente på seg i Bergen. Så hva gjør så Petunia nå før 17. mai-sesongen? Joda, hun står og viser seg frem i et bed i Bergen. (Eller er det en snegle som bærer på en gramofon?)
(Dette er en bloggrespons til Petunia sitt innlegg om en nissemann hun tok bilde av. Jeg har kjent Petunia i et par år, vi er venner på facebook og bor i samme skolekrets, vi bruker samme nærbutikk og samme turområde - men har likevel aldri snakket sammen IRL)

4 kommentarer:

Petunia sa...

Haha! Du er bare tidig!!
Nå bør du lese siste setning i innlegget mitt...

Hæ? Vinke? Hvor da? Når da? Meg og Jølle? Hvis det var i sted på joggetur, så har jeg mer en nok med å komme megrundt vannet for tiden. Du vet, bloggtillegget...

Stod forresten rett bortenfor deg på Rema for en stund siden - en lørdag du og familien var ute og gikk tur - uten at jeg ga meg til kjenne. Men lover å si hei neste gang..
Ps. Kan ikke huske om dere kjøpte brød...
:P

Nissemann sa...

Stalker altså... :) Jeg tenkte på den dagen jeg satt på skolen og lagde fiskestenger. Men da visste du kanskje ikke at det var meg.

vibeke sa...

Da synes jeg dere skal gjøre det. Snakke sammen IRL. Får da være måte på!
Ungdom nå til dags :-)

mvh
Vibeke

Nissemann sa...

Hei hei Vibeke - den dag kommer nok. Kanskje et bloggertreff? Jeg kan prøve å få med Simen, han pleier å komme hvis jeg lokker med kake. :)