2. oktober 2007

Spørretimen

Jeg bare spør, så kan du velge om du vil svare:

Hvilket innlegg på Nissemann-bloggen liker du best? Hvilken post kan du ikke helt slutte å flire av, hva var uvanlig godt skrevet, hvilket bilde var så morsomt at du lagret det på harddisken?

Grunnen til at jeg spør, er at jeg har lyst til å vite mest mulig om hva som er artigst for deg å lese. Jeg kommer nok til å fortsette med å publisere saker jeg selv synes er hylende morsomme, men det er jo kjekt å treffe folk hjemme av og til...

Så legg igjen en kommentar med din favoritt, evt. favorittkategori. Og skriv gjerne hvor lenge du har lest denne bloggen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg poster jo her til stadighet, så du vet nok hva jeg liker.

Ellers virker det jo som om folk utrolig redd for å skrive kommentarer.

Petunia sa...

Synes den med klimakvoter var morsom jeg:)
Hvorfor legger du ikke bloggen din ut på http://bloggby.com??? Fikk en del nye folk innom etter at jeg registrerte meg der:)
Nå er jeg egentlig ute etter å få litt flere menn innom bloggen min... litt mer likevkt. Kan bli mye strikketøy og unger til tider *knise* Men er det flere kvinne enn menn som blogger eller??? Ta deg en tur innom bloggen min i dag. Har en Hårekstripe der til "ære" for dere gutter....
Ha en fin helg!

Simelin sa...

Hei Nissemann

Jeg er nok en av dine tause tilhengere. Du er utrolig god til å frem poenger av alt og ingenting! Markedsfører deg i alle sammenhenger. Har blant annet anbefalt siden din på diverse nettsider... men vet ikke om det har noen effekt.

I tillegg til gode tekster er du jo over middels god til å bildemanipulere..

Så, jeg burde vel egentilig bli flinkere til å gi tilbakemeldinger, men er det en trøst at jeg ofte blir stum av begeistring?

Nissemann sa...

Dnort: Du er jo den mest trofasate kommentatoren, jeg setter stor pris på dine tilbakemeldinger. Til alle andre: Det er gratis å legge igjen kommentar, du trenger ikke å ha noe brukernavn og passord, og du må ikke engang ha noe fornuftig å si...

Petunia: Jeg er egentlig ikke ute etter flest mulig lesere, er mer opptatt av at de som sjekker bloggen min finner noe de liker. Derfor denne brukerundersøkelsen i stedet for en markedsføringskampanje.

Simelin: Takk for det, det er disse små poengene og de enkle bildemanipuleringene jeg prøver å blogge. Skal komme mer om det, bl.a. jobber jeg med en sak som skal hete "Hvorfor du ikke skal adde sjefen din på Facebook". Kommer snart!