26. juni 2006

Ukens Nissemann: Norges Sterkeste Mann

(Nissemann avbryter ferien sin for å bringe deg denne meldingen:)

Programmet "Norges sterkeste mann" ble sendt på fjernsynet for noen kvelder siden. Konseptet er enkelt, gjennom ulike øvelser skal ti boller av noen menn måle hvem som kan bære tunge ting lengst mulig. Det var mannlige deltakere, mannlige tidtakere og mannlige dommere. Men kvinnene var ikke helt glemt, firmaet "Rasch Models" var tilstede som levende smykker. Når sterke menn bar tunge ting rundt på arenaen, gikk damene etter med vannflaska. Er dette mest morsomt, eller bare teit?

Nissemann mener dette er middelaldersk, og kårer programmet "Norges sterkeste mann" til Ukens nissemann. Samtidig sender vi en trøstende tanke til Espen Graff og andre sportsjournalister, som har streiket i ukevis for sine rettigheter - og opplever at Helene Rasch plutselig er blitt fullverdig sportsjournalist med spørsmål som "Hva føler du nå".

(Og i dag går en professor i statsvitenskap ut og anklager Arbeiderpartiets kvinner for å fungere som pynt på Stortinget... Hvem er det som er pynt?)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Enig i at verdens sterkeste mann-konseptet er ultrateit og middelaldersk. I der ligger humoren i å se på det, synes jeg. :)

Norges sterkeste mann-programmet så jeg ikke, men antar det er helt likt det tidligere nevnte

M:)rten

theonly sa...

endelig noe tøft å vise sier bare jeg. noe annet enn den pinglete fotballen hele tiden gått ut på dato for lengst