24. februar 2006

Mer doping

Kristin Støre Steire (eller noe sånt) tok en ny fjerdeplass, og alle syntes det var så synd at hun ikke fikk medalje... Minner om at Kristen Skjeldal kom på fjerdeplass i Salt Lake City, og ble rykket opp til bronse etter at Mühlegg ble tatt. Bare vent på medaljen din, Kristin!

Ryktene om dopede utøvere går, og WADA innrømmer at det er vanskelig å oppdage doping. Sporstoffene forsvinner raskt fra kroppen, mens effekten varer i mange uker. Derfor foreslår jeg at følgende tiltak innføres:
* Frys ned blodprøver av de 10 beste i hver øvelse, og test dem på nytt etter hvert som nye testmetoder utvikles.
* Utøvere som blir tatt i doping, mister alle sine tidligere meritter og medaljer.
* Doping kriminaliseres (hurra for Italia!)

"Jammen det er jo ikke så mange som blir tatt i doping", sier kanskje du. Nei, det er ganske mange som kjører for fort, og ikke blir tatt i fartskontroll. Eller som har med en flaske for mye gjennom tollen, og ikke blir stoppet. Derfor regner jeg med at det er mange som doper seg, som aldri blir tatt.

Østerrike må forresten ha en usedvanlig tåpelig ledelse. En trener som er utestengt fra alle OL i 10 år, er fortsatt trener for laget. Og visstnok også på besøk i deltakerlandsbyen. Minner om noe Finland gjorde for noen år siden...

Og når beste nordmann kommer på 17. plass i langrenn, må jo det bety at 16 andre doper seg... Eller? Kanskje det blir en ny medalje på Frode Estil også? :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kristin Størmer Steira.
Litt greit å få navnet sånn noenlunde riktig eller? Legger forøvrig merke til at du har "gubbenavnan" inne! Noen sammenheng her?

Nissemann sa...

Jeg måtte søke ganske mange ganger på Googles bildesøk før jeg fant bilder av de to "gubbene"... Og da hadde jeg jo stavemåten!