4. april 2010

Palindromdemonen - oppsummert

I kveld var jeg klar for å sende Palindromdemonen på ferie til et varmt sted og ønske velkommen tilbake neste år (11022011). Men idet jeg skulle skrive dette avskjedsbrevet, ringte det på døren. Utenfor sto seks påskevenner i diverse røde kostymer. De var svært ivrige på å få meg med på tur i skogen, og maste om at de måtte finne en huleinngang. Jeg tegnet en rask kartskisse til dem og sendte dem avgårde, jeg måtte tross alt avslutte påskeeggene før jeg kunne dra.(Beklager at alle damene ble fremstilt på en så sexy måte. Jeg skylder på faceinhole.com, ofisiell leverandør av nesten ferdige manipuleringer til årets påskeegg)

Til Harald, Hilde, Elin, Saccarina, Esquil og Simen: Dere nådde grensen på 9 poeng og ble tatt med på diplomet. Takk for en hyggelig påsketur! Håper vi sees igjen både titt og ofte, i det virkelige livet og her på nettet.

Til Vibeke: Takk for at du har bidratt, innsatsevnen er upåklagelig og formuleringsevnen glimrende. Jeg har kost meg mest med dine svar. På en god måte. Helt sant!

Og til alle andre som har sendt inn svar: Takk for ditt bidrag, håper du har kost deg med å holde hjernen i gang på fridagene. Velkommen tilbake neste påske!

Her er den offisielle sluttstillingen i Nissemanns påskeegg 2010:
1. Simen/Elin, Harald, Hildesjef - 12 poeng
4. Saccarina - 11 poeng
5. Esquil - 9 poeng (savnet deg på siste oppgave)
6. Myhr, Otto Asa og Vibeke - 6 poeng
9. Irene og Sølve - 3 poeng
11. Elise og Moldeklev - 2 poeng
13. Jon Lien, Refseth og Roger - 1 poeng

Totalt 15 deltagere, noe jeg er svært fornøyd med - og beæret over.

Oppsummering: Matematikk er vakkert, språk er gøy. Gå ut i verden og spre det glade budskap!

Husk å ta en titt på vitser og gåter som er lagt ut i kommentarfeltet på egg nummer fire!

5 kommentarer:

Hildesjef sa...

HAHAHAHA!!! Endelig kom Top Model-posingen min til nytte ;) Fantastisk diplom, det burde vært i glass og ramme på veggen. Eller kanskje ikke.

Artig konkurranse og takk for innsatsen! Godt du gjør ditt for å hindre demens og lignende hos folket ;) Bra forslag til band, de hadde jeg faktisk ikke tenkt på..

saccarina sa...

The Cheerleader from Hell! :D (nesten faktisk, Stjørdal er ikke langt unna)
Dette blir nok mitt nye profilbilde på LinkedIn og slike steder - unik kompetanse må man reklamere for.

Jeg skjønner ikke helt hva jeg rotet med på siste oppgave, men trøster meg med at det var hakket bedre enn i fjor, da hang jeg med frem til siste oppgave og glemte den helt :)

Tusen takk for morsomme oppgaver og sterk innsats!

PS: Svaret på "gåten" kan jeg legge igjen om en dag eller to.

Nissemann sa...

Hilde: Stilig pannebånd, moteriktig og greier. :) Imponerende innsats av deg, målt i forhold til i fjor...

Saccarina: Du også imponerte i år, jeg skal prøve å legge neste års egg i samme spor som i år (og som Ronny Rissemann i 2008). I fjor ble det nok litt for mye for mattenerdene...

Esquil sa...

Grattis til vinnerne. jeg sprakk helt på første påskedag. trodde uansett ikke det skulle bli mulig å slå sacca, men slik det ble er jeg bare bitter. bitter, sier jeg.

takk for fine oppgaver nissemann!

Dnort sa...

Vel overstått påskequiz ziuqeksåp ttåtsrevo lev!