11. november 2007

Nakenhet selger

Nettavisene i dag var uvanlig preget av nakenhet. Det kunne jeg illustrert med et nakenbilde, men jeg skal prøve å la være...


Først var det utestedet Z i Honningsvåg, som har gjort noe genialt for å trekke finmarkinger ut på byen en vinternatt. På guttedoen er det et vindu inn til jentedoen, og på jentesiden er det et speil. Dette er jo en sikker suksessoppskrift: Gutta får glo på jentene, og jentene får se på seg selv. Smart tenkt! Spesielt når utestedet heter Z...


Deretter var det Avinor som ønsket å innføre nakenfotografering i sikkerhetskontrollene på norske flyplasser. Nå vil de bruke ganske mange penger på å ta bilder under klærne på folk. Jeg trodde sånt var straffbart... Nissemann foreslår at det heller blir forbudt å ha med seg klær inn på flyet. Bare tenk på dette: Hvis det er farlig å ha med seg en åpnet vannflaske inn på flyet, hvor farlig er det da ikke med bh'er med spiler? Jeg er også for meg forsiden på VG:

(Vil bare gjøre oppmerksom på at dette ikke er et nakenbilde...)


Nei, jeg heier på første flyselskap som innfører naken-kabin. Kombinert med alkoholservering kan dette bli livlige sydenturer. Og stående applaus for landingen i Alicante!


Disclaimer: Nissemann blogger ikke ofte om nakenhet. Men det hender. Av 395 innlegg kan følgende forbindes med nakenhet:
- Ny mobil
- Hvorfor dopet han seg?
- Dyrt å strippe for Bryne-politiet
- Strippelærer slipper straff
- Blottet seg for barn i lekebutikk
... pluss tre innlegg i kategorien Ukens tissemann...

1 kommentar:

Nissemann sa...

Takker og bukker, hyggelig at du likte ideen... Etter at du nevnte "nakne kvinner og menn i alle aldre og fasonger", mistet jeg lysten på jobben!