25. november 2007

La tiden fly, ta toget

"La tankene fly, ta toget" sa NSB for noen år siden. Men egentlig er det jo tiden som flyr...

Nissemann har tatt mye tog den siste uken, i forbindelse med ferie og kursvirksomhet. Jeg har følgende tips til NSB:

1. Bygg om alle togvognene til NSB Komfort, med god plass til bein og armer, strøm til bærbar PC, gratis kaffe og aviser. Og dropp det gebyret på 75 kroner for å reise komfortabelt.2. Bygg om lekevognene i togene, og fjern de gammeldagse lekene som telefonautomat (med myntinnkast og dreieskive) og komfyr uten keramisk topp. Dagens barn vet ikke hva sånt er for noe.3. NSB lanserte en artig kosereklamekampanje for et par år siden der skiltene utenfor togvinduet dannet søte ord.Fortsett med det, NSB. Hilsen Nissemann

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eg kjøpte meg komfortabel plass på toget førre veke, vel verdt det. Men eg skulle ønska ingen måtte sitta med ryggen mot køyreretninga.
Telefonautomat ja, det her ikkje slått meg før at born faktisk ikkje veit kva det er.

Nissemann sa...

Ryggen mot kjøreretningen er genialt. Jeg tipper det er minst tre ganger sikrere enn å kjøre med ansiktet forover, uten sikkerhetsbelte, og i 100 kilometer i timen. Jeg kommer gjerne til Oslo med rompa først!

Anonym sa...

Tog...
Hva er det?
Her oppe har vi bare tog en gang i året. En av dagene i mai...

Nissemann sa...

Det heter visst første mai, og er en fin dag. Den søttende går det også tog mange steder, men da ligger kanskje Dnort og sover? :o)

Anonym sa...

Vi holder oss unna meningsløse parader. 1. mai er arbeidernes dag. Dagen arbeiderne arbeider i hagen, boden, naustet osv.

17. mai er det tog. Tuuut tuut!

Nissemann sa...

Kvitveis: En ting til som barn i dag ikke vet hva er for noe, er den firkanten som symboliserer "lagre" i alle dataprogrammer. Prøv å fortelle det til en tolvåring, og de vil neppe tro deg. "1,4 MB??? Aldri i livet!"