29. oktober 2007

Ordfører hevder Rosenborg-bilde er falsktOrdfører Gunnar Bakke (Frp) påstår at han aldri har ikledd seg klær fra fotballklubben Rosenborg, slik et bilde spredd på internett viser.

Dette til tross for at flere titalls eksperter på digitalt foto sier at de ikke finner tegn på forfalskning.

- Jeg har aldri ikledd meg en slik genser, og tar klart avstand fra middelmådige fotballklubber, sier ordføreren til Nissemann.com.

Han har ingen kommentar til hvor eller når bildet kan være tatt og mener bestemt at det må være manipulert. Ordføreren sier at han ikke kjenner noen i Rosenborg.

- Jeg har aldri med viten og vilje hatt kontakt med noe sånt som dette bildet viser. Jeg tar klart avstand fra Rosenborg og det klubben står for, sier Bakke.

I det første intervjuet denne bloggen har hatt med ordføreren om saken, funderer han omkring en mulig svertekampanje.

– Jeg vet ikke om det er fordi jeg ikke har eget kaffehus eller om det er fordi jeg er fra Frp. Flere i mitt parti har vært utsatt for lignende saker – saker det ikke har vært noe hold i. Og vi lærer å takle denslags på kurs, for vi vet jo at vi er utsatt.

* * *

Noen menn er nisser. Velkommen i klubben til Gunnar Bakke. Noen damer er misser. Les parallell sak!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Finfin sak Nissemann :) Eg har enda ikkje komme over at eg har ein frp-ordførar. Det er nesten flyttegrunn.

Nissemann sa...

Det er i hvert fall grunn til å stemme ved hvert valg... Jeg visste ikke at du hadde meldt flytting til Bergen, regnet med at du stemte andre steder enn her. Feil tenkt av meg?

Anonym sa...

Eg har budd i Bergen i seks år. Stemte nok her :)

Nissemann sa...

Hmmm, da har jeg ressonert feil. Jeg tenkte på Folkeregisterets prinsipp om at "enslige studenter skal ikke melde flytting", og tenkte at du sikkert forhåndsstemte til et eller annet sted. Men så feil kan man ta, kanskje du ikke alltid har vært student. Eller singel...

Anonym sa...

Viss du les i starten av bloggen, så finn du ut at eg ikkje alltid har vore singel i alle fall. Huseigarar brukar ofte å skifta adresse :) Har folkeregisteret eit prinsipp om at enslige studenter ikkje skal melde flytting?

Nissemann sa...

Jepp, jeg har fått flyttemelding i retur etter at jeg begynte å studere - med en post-it-lapp der det sto "enslige studenter melder ikke flytting". Derfor gjettet jeg på at du var folkereg. et annet sted. My mistake...