31. oktober 2007

Happy halloween
Foreldre i Bergen løper fra plastbutikk til plastbutikk for å finne det skumleste halloween-antrekket til sine søte små. Her kommer tre forslag fra Nissemann:
  • Fr.P.-t-skjorte og ordførerkjede
  • Mekanikerkjeledress med Dash8 Q400-logo
  • Martin Andresen-maske og Rosenborg-drakt

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eg hadde garantert gitt haugar med snop til dei som skremte meg såpass :)

Nissemann sa...

Jeg er livredd for den rosenborgdrakten....

Nissemann sa...

Det hadde jo vært moro om den nye Rosenborgtreneren hadde måtte velge mellom Marek Sapara og Martin Andresen på sentral midtbane... :o) Men nå blir det visst Tigerstaden og blå drakt på Andresen, det eneste som er uvisst er hvilken blåfarge det blir (VIF eller Stabæk). Mitt tips er at det blir offentliggjort ca. onsdag 7. november...

Anonym sa...

Så man hater allerede Martin Andresen i Bergen.
Ja, utakk er ...

Nissemann sa...

Nei, "hater" er nok galt ord. Vi hater Martin Andresen den dagen han kommer til Stadion med feil farge på drakten. Og det kan bli allerede neste gang... Husk at alle fotballsupportere heier på drakten, ikke spilleren. Vi elsker Martin så lenge han er under kontrakt med Brann. Martin er smart, sterk og stolt, og den fødte landslagskaptein. Den dagen han skriver under for noen andre, er han arrogant, overbetalt og utakknemmlig. Den dagen er på mandag... :o)

Derimot elsker vi fortsatt Helge Haugen. Han blødde for drakten år etter år, og forlot klubben fordi han ikke fikk spilletid. Vi smiler når vi hører navnet Helge Haugen.

Og hvis Erik Huseklepp forsvinner til Stabæk, kommer vi til å felle en tåre hver gang vi hører hans navn...

Det er aldri kjedelig å heie på Brann!

Nissemann sa...

Edit: At Martin Andresen gikk til VIF ble offentliggjort alledere tirsdag denne uken, ikke onsdag...