25. oktober 2007

En tid til å gråte, en til å leJeg har alltid hatt problemer med å se om Knut Tørum ler eller gråter. I dag lurte han hele Norge.

Pressekonferansen på Lerkendal var godt dekket av samtlige medier, men det var kun Nissemann som hadde gitt Tørum en trådløs mikrofon. Dermed kan jeg avsløre hva som skjedde da eks-treneren gikk på gangen midt i pressekonferansen. Her er utskriften av lydopptaket:

- Så det er selvfølgelig trist å sitte her i dag. Jeg kan se tilbake på to fantastiske år på Lerkendal, med masse varme mennesker og...

(Stillhet. Hosting. Noen drikker to store slurker med brus.)

- Ikke minst må jeg si takk til Trond...

(Ny stillhet. En annen stemme blander seg inn.)

- Vil du ha en pause?

- Jeg tror det.

(Skraping med stoler. Noen forlater rommet og lukker døren bak seg. Mikrofonen er fortsatt på. Noen taster et nummer på mobilen.)

- To millioner i fallskjerm!! Hører du, to mill!! Det var dobbelt så mye som du regnet med! Nå blir det fest!!! Ringer igjen seinere.

(Noen åpner en dør, går inn i rommet og lukker døren bak seg. Setter seg ned og fortsetter med trist stemme.)

- Jeg må visst øve på dette her hvis jeg skal fortsette som trener... Jeg må rette stor takk til Trond og de andre trenerne. Sent i går kveld kom Trond og lurte på om han så ut som gjedden i sivet...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Slik så kollegaen min ut etter at vi hadde sittet en stund i CS-gass. Jeg falt pladask. Menn og tårer går rett hjem hos meg. Krokodilletårer eller ei.

Nissemann sa...

Sikker på at det ikke er "menn og to millioner" du tiltrekkes av? Og hvordan kan en pike som deg det opprinnelige navnet på tåregass?

Forøvrig, neste gang kollegaen din prøver på det samme, bør du vurdere et elektrosjokkvåpen. Siden tårene bare er sjarmerende, nytter det jo ikke med tåregass-spray...

Anonym sa...

To millioner blir bare blåbær i kontrast til røde øyne. Myke menn, vet du.

En pike som meg bruker CS-gass på jobb. Ikke hver dag selvfølgelig, bare innimellom. :-)

Anonym sa...

Nå blir han litt i mykeste laget, kanskje. Gråte i kveld også liksom

Nissemann sa...

Nå begynner jeg å tro litt på den tåregassteorien din likeve... Eller så overspiller han denne "sparket trener"-rollen sin noe helt enormt!

Anonym sa...

Angående pressekonferansen og gråt og latter: var det fleire enn meg som hørte journalisten som lo av Terje Svendsen sin fantastisk dårlige måte å forklara korfor han ikkje vurderte å gå frå stillinga si han og? To herremenn ved sidene hans klarte såvidt å ikkje smila av den keitete formuleringa. :)

Nissemann sa...

Hmmm, skal høre det en gang til. Jeg syntes han vred seg litt mye i stolen når han svarte, kanskje han også sitter litt løst?