26. desember 2006

Hvor har du vært, Nissemann?

Nissemann har vært borte en stund nå. Litt tilstede på sin egen blogg, men helt fraværende i andres kommentarfelt. Kanskje noen lurer på hvor jeg har vært? Jo, Nissemann har vært i Runescape!
Runescape er et nettbasert rollespill. Du rusler rundt og treffer andre spillere, ikke dataprogramerte motspillere som i andre dataspill. Verden er middelaldersk og mystisk, og evnene dine må trenes for at du skal bli sterk, flink, rik og mektig.


Jeg har spilt i to måneder nå, men har vel egentlig ikke kommet så langt. Spillet er helt åpent, det er ditt eget valg hva du vil gjøre og hvor du vil gå. Jeg har konsentrert meg om å utføre oppdrag som ligger i spillet, samt å lage magiske runer. I tillegg har jeg brukt litt tid sammen med dem som har lært meg opp, pluss dem jeg selv holder på å lære opp.

Runescape er et gratisspill, men hvis du blir betalende medlem får du tilgang til en større verden, flere egenskaper og bedre våpen. Medlemsskapet koster $ 5 i måneden, som er ca 30 kroner.


Så gå til Runescape.com og start spillet selv. Og legg til Nissemann###200 på din venneliste! (Stryk de tre firkantene, jeg vil bare ikke at noen skal kunne google nicket mitt...)

1 kommentar:

Anonym sa...

Enhver unnskyldning for å slippe å snakke med kona er vel god nok...