31. august 2006

Vi er berømte...

...Brann fra Bergen!
Vi vinner serien i år!!

Dette er ingen sportsblogg, dem finnes det sikkert mange nok av i dette landet. Men det er lov å reflektere litt over at Brann har ledet serien siden mai. Den gangen tenkte alle at "det holder ikke helt til i høst", men i morgen er det september...

Og hva skjer nå i slutten av august? Jo, lokale journalister overnatter i sovepose utenfor Stadion fordi nye stjernespillere presenteres så raskt at de ikke rekker hjem mellom hver. Ikke før en supporter ber Vålerenga trøste seg med en formsvak Eirik Bakke etter Gashi-salget, så er nevnte Bakke også klar for Brann. Hvem skal VIF kjøpe nå? Tobias Grahn??

Dette minner egentlig om Vålerenga for ett-to år siden. De kjøpte hjem Flo, Ivers og Hoseth, og ble seriemestere. Så ta en titt på disse fire spillerne som Brann har hentet nå i sommer:
Kan jo også nevne at de har spilt til sammen 54 A-landskamper for Norge og 1 for Island. Foreløpig... Sleng med Martin, Erlend, Petter og Bengt, pluss Kristjan og Olafur, Robbie og Charlie, og vi får til sammen 90 landskamper for Norge, 42 for Island og 2 for Skottland. Det begynner å lukte svidd nå...

Og til glede for trønderske lesere tar vi med at Robert Normann Vikestad er på treningsopphold i RBK. 22-åringen spiller til vanlig i Ranheim i 2. divisjon, men har imponert Trondheimsklubben på trening. Nissemann ønsker lykke til!

(Alle bilder er hentet fra Brann.no, for å brukes til en god sak - bokstavelig talt)

4 kommentarer:

lanzetudor sa...

Robert heter han og han er faktisk veldig god. Kaptein på Ranheim som er et av de beste lagene i 2 divisjon i høst.

Anonym sa...

Som om laget er Brann, liksom.

Esquil sa...

Dere fikk Gashi fordi vi ikke ville ha ham. Er det mer av søpla vår dere har lyst på? Bare kom oppover, Heggstadmoen søppelfylling kan sikkert holde liv i en haug bergensfamilier.

I sommer har vi bare kjøpt Marek Sapara for 16 mill. Han var ønsket av Hamburger SV, Hannover og UEFA-cupmestrene CSKA Moskva. Men neida, Marek ville til en skikkelig klubb.

Peace & love

Nissemann sa...

Lanzetudor: Han er sikkert god, kanskje han blir enda bedre etter noen år i RBK. Og da kan han begynne i Brann.

Sexy: Det er jo lov å glede seg over fremgang for sitt lokale lag. Selv synes jeg det er bra at de tre største byene/byområdene i Norge kjemper om seriegullet i år. Spenning er bra, men solidaritet er bedre. Oslo vant i fjor, Trondheim i forfjor. Brann sin tur i år?

Esquil: Vi resirkulerer gjerne både Helstad og Gashi, og gir dem nye karriærer og pokaler på peishylla. Forøvrig er det en misforståelse at Marek Sapara er klar for Rosenborg. Han skrev nemlig bare under en ny kontrakt med sin slovenske klubb Ruzomberok, og dette ble oversatt galt av NTB. Men NRKs beskrivelse av spilleren (landslagskaptein, sentral midtbane, stor fotballforståelse, pasningssterk, stor bevegelse, god på dødballer) minner om Martin Andresen. Bortsett fra at han også har taklingsstyrke og autoritet på og utenfor banen. Solskjær som landslagskaptein, pøh!

(Fint at Marek Sapara ikke gikk til Lillestrøm, for da hadde de blitt vanskelige å slå...) ;o)