3. august 2006

Nissemann som likestillingsombud

Nissemann skulle vært likestillingsombud. Han har til og med forsøkt, så det skal ikke stå på det. Men noen ville ikke ha ham som likestillingsombud. Sikkert en kvinne.

I dag kom følgende nyhet på NRK Hordaland: "To kvinner og ein mann kutta kvarandre med kniv i ein krangel om eit fjernsyn i Ytre Arna. Dei to kvinnene oppsøkte mannen i ei leilegheit, då krangelen om fjernsynet starta. Alle tre fekk kuttskadar i basketaket, opplyser politiet.. Mannen vart arrestert, medan kvinnene vart sendt til legevakta for å bli plastra og sydd."

Trenger jeg å si mer?

5 kommentarer:

Esquil sa...

Egentlig ja...

Har du søkt om å bli likestillingsombud? :)

Anonym sa...

Kan jo hende at mannen var den som brukte kniven, på alle i huset. Seg selv også.

Nissemann sa...

Esquil: Jeg og en kamerat søkte i '99. Ble provosert av utlysningen av barneombud og likestillingsombud. Barneombudet ønsket kvinnelig søker siden det hadde vært mannlig ombud de siste 10 årene. Likestillingsombudet søkte ikke etter en mann, selv om det hadde vært kvinnelig ombud siste 20 år... Holdningen var liksom at "menn kan ikke drive likestilling, de kjemper bare for sin egen sak". Så da søkte vi, og fikk våre 15 minutters berømmelse. En "has-been" ser tilbake?

Nissemann sa...

Dnort: "Mann arrestert for å knivstikke seg selv og to kvinner" - kan selvfølgelig tenkes... Det hørtes bare litt underlig ut.

Esquil sa...

Bra stunt :)