3. april 2006

Ukens Nissemann: Martin Andresen

Det nærmer seg seriestart i fotball, og Brann har vunnet sin første treningskamp mot et likeverdig lag (ikke Haugesund eller spansk fjerdedivisjonslag). Siden bergensere ikke akkurat er noe nøkternt folkeslag, gjør det at forventningene til årets Brann-lag skyter i været. Bedre blir det ikke når selveste kapteinen på laget går ut i BT og sier "Jeg mener vi er gode nok til å gå helt til topps". Hadde laget vist knallform i treningskampene, kunne han kanskje forsvart det han sa. Men etter årets innledning? Neppe... Martin: Husk at utgangspunktet var en sjetteplass i fjor.

Trener Mons Ivar Mjelde hadde også en god uttalelse for en ukes tid siden. Han fulgte nemlig en plan. "Men vi har lagt en plan. Og den har vi tenkt å følge. Den går ut på at når serien begynner skal vi begynne å sanke poeng". Greit nok det, Mons, men det er jo lov å vise i treningskampene at laget faktisk kan vinne!

Og til slutt, styreleder Magne Revheim i sportsklubben uttalte til VG at han ikke var sikker på om Mjelde var rett trener for Brann. Samtidig som han sa at Brann burde vinne medalje i år... Hva med å stå sammen, trekke lasset sammen og være enige utad? Kanksje det blir bedre resultater av litt trygghet i rekkene?

Men Martin kåres til Ukens Nissemann, og får heller dele litt av glansen med Mons og Magne...

1 kommentar:

saccarina sa...

Det er ikke ofte jeg kommenterer noe som har med fotball (eller sport i det hele tatt) å gjøre, men jeg synes planen til Mjelde fortjener beundring.

Den minner litt om Bush sin plan for Irak:
Når krigen er vunnet skaper vi demokrati.