30. april 2006

Regjeringen verre enn KystpartietRegjeringen viser en ekstrem vilje til kannibalisme, som kan forsvare Carl I. Hagens lange påskeferie. Når Regjeringen kjefter så mye på sine egne statsråder, trengs det ingen opposisjonsleder...

Forrige gang var det Kristin Halvorsen som fikk gjennomgå for å ha nevnt at SV ville oppfordre til boikott av israelske varer. Alle vet at dette har vært SV-politikk i en årrekke, likevel blir det bråk når partilederen sier det høyt... Da kommer Regjeringen med pekefinger og skjennepreken.

Nå er det altså den oppegående Karita Bekkemellem som har sagt noe sånt som at hvis folk er redd for Gilde-produkter, kommer de til å velge varer fra andre leverandører. Det er selvfølgelig det folk gjør, jeg har akkurat vært og storhandlet pålegg, middager og grillmat. Ikke noe Gilde der, nei. Er jo ikke selvmordskandidat heller! Når minst tre avdelinger ikke skjønner plakaten med "Destrueres" på kjølelageret, får de leke butikk i noen andres kjøleskap! Men når forbrukerministeren ber Gilde levere bedre produkter, får hun kjeft av Regjeringen.


Hvem er så denne Regjeringen som kjefter sånn på ministrene? Jeg har mine mistanker om at det er denne "kjekke utenriksministeren vårres", han er litt sånn pekefinger-mann. Høybråten II, om du forstår.

Må nesten ta med dette poenget her også: Da Regjeringen var samlet etter karikaturbråket tidlig i februar, var det fire statsråder som var innkalt til alvorlig samtale. Det var Oljeberg-Stoltenberg, Pekefinger-Støre, Pølse-Hanssen og Paragraf-Storberget. Disse var altså norges viktigste ministere. Og alle fire kommer fra Arbeiderpartiet... Kanske det var denne kvelden SV og Sp skjønte at de var blitt lurt på Soria Moria? :o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloys Nissemann!
Jeg har flyttet til:
http://habbens.net