30. april 2006

Loppemarkedsesongen er over

Det ble god fangst i år. Et forsøk på liste må bli som følger:

- Lekegrind og sportsvogn til min datter, pluss akebrett, lastebil i tre og noen andre leker
- Ca. åtte settekasser pluss noen glass med lokk til natursamlingen i kjelleren
- Syskrin og sortementkommode for å holde orden på små fikseting
- Elektronisk dart til oss selv og lekne venner

Alt i alt er jeg fornøyd med utbyttet, og med at jeg ikke har kommet hjem med altfor mye skrot som bare skal oppta plass. Er også fornøyd med å ha gitt bort like mye til lokale loppemarkeder enn jeg har kommet hjem med, så da går jo både kjeller og loft i balanse!

3 kommentarer:

Ottar sa...

Imponerende god fangst! Men si meg en ting... fikk fruen noe ut av dette? Uansett - jeg lar meg imponere. Og som sagt - loppis er bedre enn retro! Er sesongen over forresten? Noen bra kommende å anbefale?

Anonym sa...

Det er nok jeg som kan ta æren for vognkjøpet! Jonny var ikke helt begeistret i utgangspunktet men 150 kr, kan ikke si nei til det! Sesongen er nok over for i år, men vi får ta noen runder til neste år!

Nissemann sa...

Stemmer nok at sesongen er over. Nå har det vært loppis på Eidsvåg, Rothaugen, Minde, Haukeland, Slettebakken, Ulsmåg, Smørås, Skjold, Steinerskolen og Liland. Har ikke registrert om det har vært på Kaland ennå, eller om det skal være der i år. Hvis ikke blir nok høstloppemarkedene neste stopp. Det skal i alle fall være på Smørås litt utpå høsten. Sees der!